Search for content, post, videos

Stii ce sunt serurile pentru fata? De ce sa le folosesti si la ce te ajuta

Citim peste tot si auzim despre miracolele pe care serurile de fata le pot face pentru ten. In ce fel  fac pielea mai frumoasa? Cum actioneaza ele? Cum se folosesc de fapt?

In cadrul programului de ingrijire pe care il urmam, isi poate face loc si serul de fata (in functie de varsta ). Acest ser se aplica dupa ce demachere. Dupa aplicarea serului se aplica o crema hidratanta.

Serurile contin ingrediente active care reprezinta pana la 70 % din compozitia lor. Aceste ingrediente difera insa de la ser la ser, in functie de ceea ce isi propune fiecare sa rezolve sau sa previna. Multe dintre ele sunt seruri antirid si contin multe vitamine si nutrienti care sunt foarte eficienti pentru piele.

Exista seruri cu efect de lifting si de fermitate. Ele ofera, de asemenea, protectie impotriva radicalilor liberi. Cand alegeti un ser de fata, cautati in compozitia sa vitamina C. Aceasta reprezinta o arma puternica in combaterea radicalilor liberi.

Alte seruri sunt menite sa hidrateze. Contin acid hialuronic, un ingredient cunoscut pentru capacitatea sa de hidratare. Aceste seruri vor imbunatati textura si elasticitatea pielii. Ele au capacitatea de a penetra foarte rapid pielea. Daca aveti o piele puternic deshidratata, aplicati si crema hidratanta dupa ser.

Exista seruri specifice pentru tenul gras, care vor reduce reduce problemele inerente acestui tip de ten. Daca aveti ten gras, cautati un ser specific tipului dumneavoastra de ten. In caz contrar, va puteti alege cu mai multe cosuri ca inainte.

Dermatologii spun ca la 30-35 de ani apar primele riduri si acum este momentul sa folositi produse antirid. Veti avea mai putine riduri la 40 de ani daca veti incepe de la aceasta varsta sa oferiti pielii dumneavoastra hidratarea de care are nevoie. Nu neglijati nici hidratarea interna (doi litri de apa pe zi).

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *