Search for content, post, videos

De ce este bun untul de cacao pentru piele

Este intr-adevar untul de cacao bun pentru piele? Aceasta este o intrebare pe care cu totii ne-o adresam uneori.

Totusi oamenii de stiinta sustin ca untul de cacao este bun pentru piele in trei mari feluri: Hidrateaza pielea, ingrijeste pielea, ii ofera acesteia un miros placut.

Untul de cacao are o consistenta groasa, este extras din semintele de cacao atunci cand plantele au atins maturitatea.

Ingrijeste untul de cacao intradevar, pielea? Untul dintre cele mai importante lucruri pe care le recunosti atunci cand vine vorba despre untul de cacao este mirosul lui care are o usoara aroma de alone sau ciocolata.

Datorita continutului gras pe care untul de cacao il are si datorita culorii sale, acesta este la mare cautare in randul producatorilor de lotiuni pentru bronzare, datorita tonurilor tropicale pe care acesta le emana si faptului ca pielea poate capata o nuanta de bronz mult mai rapid.

Untul de cacao hidrateaza pielea, transformand piela uscata intr-o piele neteda, moale, cu un aspect curat si luminos.

Este untul de cacao un produs ecologic? Untul de cacao in stare naturala, pura, nu contine aditivi si substante chimice, daunatoare. Tratamentele faciale pe baza de ciocolata, sau unt de cacao, sunt foarte populare in zilele noastre si foarte eficiente. Untul de cacao si ciocolata, confera pielii hidratarea de care are nevoie si ofera un efect de aromaterapie.

De unde putem sa cumparam? Untul de cacao se poate achizitiona din toate magazinele specializate si nu numai. In general acesta nu are un pret ridicat, deci este pentru toate buzunarele. Untul de cacao se poate achizitiona fie din magazine cu produse de infrumusetare, sub forma de lotiuni naturale pentru ingrijirea pielii si tenului, fie in forma bruta si poate fi folosit ca un sapun bio.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *