Search for content, post, videos

Cum se mentine in forma Tania Budi! Secretul tenului ei lipsit de imperfectiuni

Una dintre cele mai indragite vedete de la noi este, fara doar si poate, Tania Budi, care reuseste sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat la varsta de 50 de ani.

Pentru ca toata lumea se intreaba cum reuseste sa se mentina in forma, ei bine, Tania Budi apeleaza la ajutorul medicului Iancu Morad.

Astfel, de curand ea a apelat la tratamentul de curatare Jet-Concept si Terapia Dracula (PRP), care ii curata si hraneste pielea in profunzime, intrucat are capacitatea de a indeparta din adancime toate impuritatile si celulele moarte de piele, astfel ca pielea arata proaspata, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o imbatranesc sunt estompati. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primeste un cocktail de acid hialuronic si vitamine care o reimprospateaza.

De asemenea, la fiecare patru cinci ani, Tania apeleaza la terapia Dracula, ce consta in recoltarea unei cantitati mici de sange, care este centrifugat, prelucrat si imbogatit cu cei mai importanti nutrienti de care are nevoie tenul pentru a intineri.

In ceea ce priveste alimentatia, Tania Budi are un regim foarte strict: ”M-am obisnuit sa mananc mult mai putin decat inainte. Portia la jumatate. Mananc in continuare orice, oricand, dar mananc putin si mai des. Si nu ma mai ingras, pur si simplu! M-am obisnuit destul de greu, adica la inceput nu a fost simplu, cand as fi vrut sa mai mananc si trebuia sa ma opresc. S-a obisnuit stomacul cu o cantitate mult mai mica si acum e floare la ureche’, a declarat, pentru Libertatea, Tania Budi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *