Search for content, post, videos

Cum se folosesc ustensilele pentru coafat, acasa, ca sa arati impecabil

Inca din antichitate femeile apelau la tot felul de trucuri prin care isi coafau parul.

 

Mereu frumoasa, impecabil aranjata, coafata, imbracata, femeia tinde sa impresioneze pentru interesul pe care il acorda aspectului sau fizic, pentru interesul cu care se ingrijeste si pretul pe care il pune asupra frumusetii ei.

 

Iata un top 5 al celor mai folosite ustensile pentru coafare:

 

Feonul sau uscatorul de par. Feonul este unul dintre clasicele aparate pentru coafare. Folosit incepand cu anii 50 feonul este unul dintre acele aparate indispensabile oricarei femei. Acesta ajuta parul pentru a fi uscat intr-un mod mult mai rapid decat uscarea naturala a acestuia, lucru care de cele mai multe ori este o necesitate.

 

Ondulatorul de par. La fel de clasic precum este feonul, ondulatorul a reusit foarte rapid sa castige simpatia doamnelor si domnisoarelor de pe intreg mapamondul. Daca ai parul drept natural si iti doresti bucle bine definite, impecabil realizate, ondulatorul poate oferii cu usurinta aceste lucruri.

 

Placa pentru par. Nu atat de clasica precum sunt feonul si ondulatorul pentru par, insa placa a reusit foarte rapid sa castige admiratia doamnelor si domnisoarelor. Cu ajutorul acesteia pana si cel mai rebel par poate capata o coafura impecabila cu un par perfect drept. Acesta este formata din doua placi paralel asezate din ceramica, placi care se pot incalzi pana la temperatura de 230 de grade, astfel aplicata pe par suvita cu suvita, parul va fi drept intr-un timp foarte scurt.

 

Peria rotativa. Deja moderna perie rotativa si-a castigat pe deplin locul in acest top al ustensilelor pentru coafarea parului. Intrata mult mai recent pe piata si mult mai recent achizitionata de catre doamne si domnisoare, aceasta a reusit intr-un timp relative scurt sa le castige simpatia si admiratia. Un fel de feon cu perie la baza, aceasta usuca si coafeaza parul in acelasi timp, lucru dorit de orice doamna si domnisoara cu un ritm de viata alert.

 

Crimper pentru par. Usor mai clasic decat peria rotativa si mai modern decat placa pentru par, crimperul a castigat admiratia tuturor doamnelor si domnisoarelor, datorita functiilor sale de a face parul creponat intr-un timp foarte scurt. Acesta poate face parul sa arate rebel si aranjat in acelasi timp, formand pe fiecare suvita santuri cu aspect de creponat.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *