Search for content, post, videos

Cum scapi de ridurile de pe frunte

Grijile, incruntarile si expunerea neprotejata la soare si-au lasat amprenta asupra tenului, iar fruntea nu scapa neafectata.

La fel ca zona sensibila din jurul ochilor, fruntea este folosita des, pentru incruntari, ingrijorari, surprize, etc. Sa vedem ce putem face ca fruntea sa arate mai bine si sa fie mai fina.

Aplica machiajul in straturi

Foloseste o baza de machiaj care reflecta lumina intrucat ajuta la camuflarea liniilor fine. aplica apoi un fond de ten lichid si usor transparent ca sa nu incarce vizual. Baza impiedica machiajul sa se infiltreze in liniile fine ale pielii.

Creme anti-rid

 Aceste produse contin peptide si retinol care stimuleaza productia de colagen a pielii si ajuta la estomparea ridurilor fine.

Coafura cu breton

Acest artificiu  stilistic, fin si elegant,  este menit sa ascunda privirii acele riduri nesuferite.

Antrenamentele faciale

Ridica sprancenele cat mai mult, apoi, incepand din partea superioara a fruntii, catre sprancene, trece-ti degetele de sus in jos ca si cum ai incerca sa le impingi la loc, dar cu blandete.

Cand degetele ajung la sprancene, relaxeaza-ti fruntea si aluneca degetele inapoi in sus, ca si cum ai incerca sa-ti urci sprancenele la loc.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *