Search for content, post, videos

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode

Cum scapi de petele de pe maini remedii naturale

Petele de pe maini sunt cauzate in special de inaintarea in varsta, insa aparitia lor poate fi favorizata si mai devreme de alti factori, cum ar fi expunerea pe o perioada prea lunga de timp la soare sau de afectiuni ale ficatului.

 

Insa, aceste pete de pe maini nu prezinta niciun motiv de ingrijorare de cele mai multe ori si exista o serie de metode de a scapa de ele.

 

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode – lamaia

 

Se poate aplica pe petele de pe maini suc de lamaie, care sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care sa fie spalat cu apa rece. In timp, petele de pe maini vor disparea. Insa, este indicat ca acest procedeu sa fiepus in practica doar seara pentru ca nu este indicata expunerea la soare dupa aplicarea sucului de lamaie. Dupa 20 de minute clatiti mainile cu apa.

 

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode – otetul de mere

 

Otetul de mere se amesteca cu o crema hidratanta pentru maini si se aplica prin masaj pe maini timp de 10-15 minute. Se lasa sa actioneze pe perioada intregii nopti iar dimineata se spala mainile cuapa calda. La fel ca si in cazul lamaiei, nu este indicata esxpunerea la soare dupa aplicarea lotiunii.

 

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode – suc de aloe vera

 

Sucul proaspat de aloe vera se poate aplica pe maini oricand. Previne imbatranirea prematura a pielii de pe maini si ajuta in maxim 2 luni la disparitia totoala a petelor de pe maini.

 

Cum scapi de petele de pe maini. Cele mai bune metode – apa oxigenata

 

Apa oxigenata se aplica pe o dishceta demachianta si efectiv se foloseste pentru a sterge mainile pana cand se absoarbe in piele. Se lasa sa actioneze toata noaptea iar apoi se spala mainile cu apa calda. Atentie insa avand in vedere capielea unor persoane reactioneaza agresiv la contactul cu apa oxigenata!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *