Search for content, post, videos

Cum sa-ti alegi samponul corect! Ingredientele pe care trebuie sa le contina un produs, in functie de tipul tau de par

Sa ai par fabulos, desprins parca din reclamele glossy, nu e imposibil, daca inveti sa-ti alegi produsele de ingrijire potrivite tipului tau de par, ce te va ajuta sa tii in frau problemele cu care te confrunti.

Sampon pentru par uscat

In cazul in care parul tau este aspru si casant, e musai sa folosesti un sampon contine proteine, ce sunt responsabile pentru intarirea firului, dar si elastina, pentru a imbunatati tenacitatea si ulei de marula pentru un plus de stralucire.

Sampon pentru par vopsit

Parul vopsit are nevoie de o atentie sporita, motiv pentru care e musai sa folosesti produse destinate acestui tip de par. Mizeaza pe un sampon ce ajuta la reconstructia firului de par, dar si care contine protectie UV si keratina.

Citeste si: Care sunt motivele pentru care iti apar cosuri pe frunte si pe barbie! Cum sa le tratezi cu succes

Par cret

Un par stralucitor si bucle elastice poti avea daca vei renunta la produsele obisnuite si vei paria pe un sampon fara sulfati si bogat in uleiuri. Doar asa parul tau nu va deveni uscat.

Sampon pentru par drept

Produsele ce contin colagen te va ajuta sa sporesti rezistenta firului de par, motiv pentru care e musai sa folosesti un astfel de produs pentru a obtine rezultatele dorite.

Sampon pentru par gras

Poate fi o adevarata provocare sa ai grija de parul gras, insa fie alegi sa te speli mai des si folosesti un produs ce contine uleiuri esentiale, fie un sampon uscat, ce te va ajuta sa-ti pastrezi prospetimea parului.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *