Search for content, post, videos

Cum sa te pensezi corect! Make-up artist Maria Vintila va ofera sfaturi de exceptie!

Te-ai gandit vreodata ca forma sprancenelor iti poate schimba total look-ul? Sprancene pensate corect iti infrumuseteaza chipul si accentueaza privirea.

Din pacate, multe dintre femei se penseaza gresit sau nu adopta o forma adecvata. Nici cel mai reusit si special machiaj nu poate masca o forma gresita a sprancenelor, de aceea trebuie sa fiti atente atunci cand va alegeti forma sau lungimea sprancenelor.

Pentru a afla de unde trebuie sa porneasca spranceana, trebuie sa pozitionezi creionul de la baza narii pana la coltul intern al ochiului. Varful creionului indica locul in care trebuie sa inceapa spranceana. Pentru a retine acest punct, se poate face un semn cu creionul.

Multe persoane adopta variante prea arcuite sau o arcuire deplasata spancenelor sale, de aceea e important sa stim care trebui sa fie locul cel mai inalt al sprancenelor. Pentru acesta trebuie unita baza narii cu centrul ochiului. Uneste baza narii si coltul extern al ochiului pentru a obtine punctul unde trebuie sa se termine spranceana.

In functie de trasaturile fetei, puteti urma cateva sfaturi:

*In cazul in care ai fata rotunda, forma ideala a sprancenelor este aceea usor arcuita spre final. Pensarea sprancenelor se va face din interior.

*In cazul in care ai o fata patrata, cu oasele maxilarului poeminente, sprancenele ideale vor fi groase, usor arcuite.

*Pentru ochii departati, sprancenele vor fi mai apropiate de radacina nasului decat in cazul normal (cand incep pe linia perpendiculara coltului intern al ochiului).

*Pentru ochii apropiati, sprancenele vor fi putin mai departate de coltul intern al ochiului, dand senzatia de distanta intre ochi.

*Daca ochii tai sunt mici, nu alege sprancene prea groase.

Pentru sprancene sanatoase nu trebuie sa folosesti produse speciale, ci doar demachiate si periate regulat. Vopsitul lor poate fi facut o data la 2 luni fara sa dauneze cresterii lor.

O greseala des intalnita, este nuanta nepotrivita a sprancenelor. Spre exemplu, multe fete blonde aleg o nuanta inchisa pentru sprancene, cum ar fi dermatograful negru, ceea ce este total inestetic.
Daca sprancenele tale sunt rare si deschise la culoare, defineste-le cu un creion putin mai inchis la culoare. Sprancenele conturate vor scoate in evidenta ochii.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *