Search for content, post, videos

Cum sa te clatesti pe par cu otet de mere

Ati observat ca parul vostru arata mai putin spectaculos decat inainte? Este posibil ca parul si scalpul sa fie incarcate cu produse care infunda porii si foliculii de par, precum si expunerea la caldura cu produsele de styling pe care le utilizati.

Probabil ati incercat tot felul de solutii de clatire pentru a combate aceasta, insa fara rezultat. Din fericire, puteti aduce inapoi stralucirea naturala si sanatatea parului cu ajutorul remediului corect care este clatirea parului cu otet de mere.

Ce poate sa faca pentru tine?

Ce face din otetul de cidru de mere un bun remediu pentru parul plictisitor si lipsit de viata? Pentru inceput, acest otet poate restabili echilibrul pH-ului din par, astfel incat parul sa se simta mai relaxat. Un alt motiv pentru care va face sa va spalati parul cu otet de cidru de mere este ca va poate scuti de mancarime si matreata. Acest lucru se datoreaza acidului acetic prezent in otet, care elimina fungii si bacteriile. Acestia sunt doar cei doi vinovati principali care va fac parul sa arate lipsit de viata si plictisitor.

Citeste si: Semne care iti arata ca trebuie sa te speli mai mult pe cap

Solutie de clatit cu otet

Retineti ca parul nostru este usor acid si este putin mai aproape de aciditatea otetului de cidru de mere. Totusi, majoritatea produselor de par pe care le folosim astazi sunt in mare parte alcaline. Prin clatirea cu otet de mere, veti fi in masura sa va reglati nivelul pH-ului parului si chiar sa scapati de orice produs care poate impiedica parul sa creasca frumos. Pentru aceasta clatire de par, va trebui sa amestecati otet de mere cu o cana de apa calda filtrata. Aplicati aceasta clatire de par dupa sampon inainte de a clati bine parul.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *