Search for content, post, videos

Cum sa scapi de acneea de pe piept pentru totdeauna, potrivit unui dermatolog

Nu exista niciun loc bun pentru acnee, insa cea de pe piept va poate afecta foarte tare garderoba. Iata ce va recomanda dermatologii pentru a va curata.
Ce este?

Cosurile de pe piept sunt cauzate de aceeasi conditie care iti afecteaza fata, acne vulgaris.

Indiferent de locatie, cauzele profunde ale acneei sunt excesul de sebum si celulele moarte ale pielii, ceea ce duce la supraaglomerarea si inflamatia bacteriilor P. acnes \”, a declarat dermatologul Sejal Shah.

Dieta afecteaza cosurile?
Alimentele cu indice glicemic ridicat, ceea ce inseamna ca provoaca o crestere a zaharului din sange, pot provoca acnee la unii oameni, spune Sean Mazloom, MD, de la Sadick Dermatology din New York City.

Evitarea alimentelor cum ar fi dulciurile, painea alba si orezul alb pot imbunatati starea acneei, inclusiv curatarea acneei toracice. Laptele degresat inrautateste acneea, potrivit doctorului Mazloom.

Schimba-ti rutina de ingrijire a corpului
Ingredientele cheie de combatere a acneei, cum ar fi acidul salicilic si peroxidul de benzoil, functioneaza si pe piept. Dr. Nazarian recomanda folosirea unui clarisonic combinata cu un exfoliant delicat de curatare.

„De doua ori pe saptamana, exfoliati cu acid salicilic in dus”, a spus ea. Optiunile de tratament sunt similare cu cele pentru ten si depind de severitate. Incearca un produs pe care il poti procura si fara reteta, cum ar fi o crema de tratament cu absorbtie rapida, cu acid salicilic si niacinamida antiinflamatorie.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">denispopa@yahoo.com</cite>

    Pentru acnee se poate lua si derminax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *