Search for content, post, videos

Cum sa scap de matreata

„Cum sa scap de matreata?” este o intrebare pe care din ce in de mai multe persoane si-o pun. Matreata apare din cauza deteriorarii pielii de pe cap, mai ales in zonele unde este poluare multa, aerul este imbaxit de praf si alimentatia nu este tocmai adecvata.

Insa, exista o serie de remedii care te pot ajuta sa iti raspunzi la intrebarea „Cum sa scap de matreata”

Asadar, iata unele dintre cele mai bune metode de a scapa de matreata:

– Infuzia de urzici, folosita de trei ori pe saptamana, la interval de o zi, te va scapa de matreata. Pentru a face acest procedeu, ai nevoie sa lasi intr-o cana de apa fierbinte o lingura de urzici uscate timp de o ora.

Solutia obtinuta se aplica apoi pe par si se freaca in profunzime scalpul. Se lasa sa actoneze 30 de minute, dupa care capul se clateste cu apa calaie, nu fierbine.
– Uleiul de masline te poate scapa de matreata in doar 5 zile daca il folosesti cum trebuie. Astfel, se incalzesc 200 de mililitri de ulei de masline. Dupa care, se adauga sucul de la o lamaie si se amesteca. Solutia se aplica pe scalp si pe par si se lasa sa isi faca efectul timp de 30 de minute. Dupa aceea te speli pe cap in mod normal.
– Cojile de lamaie in sine te pot ajuta si ele sa scapi de matreata. Astfel, fierbe pentru 20 de minute cojile de la 4 lamai in 400 de mililitri de apa. Apoi aplica solutia rezultata pe cap si pe scalp si las-o sa actioneze timp de 30 de minute. Apoi spala-te pe cap cu un sampon cu PH neutru. Repeta procesul de 4 ori pe saptamana si scapi de matreata in 7 zile.

– Sfecla poate sa si ea sa te ajute sa scapi de matreata. Procedeul este similar celui in care sunt folosite coji de lamaie. Mai mult decat atat, sfecla va si tonifia pielea scalpului si o va insanatosi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *