Search for content, post, videos

Cum sa porti o caciula clasica, una ruseasca sau o basca fara sa-ti strici parul

Frigul de afara aproape ca ne obliga sa ne acoperim capul. Dar cum sa facem sa putem purta caciuli clasice, caciuli rusesti de vanatoare sau bascute fara sa ne stricam coafurile?

 

Caciula clasica

 

Cand iti alegi caciula, asigura-te, inainte de toate, ca aceasta nu sta strans de capul tau. Ea trebuie sa fie usor lejera, pentru ca altfel iti turteste parul. Atunci cand porti caciula, aplica putin ulei hidratant (ser pentru varfuri) pe lungimea firului de par si usuca-ti parul cu feonul. Indiferent ce carare ai, inainte sa iti pui caciula in cap, fa-ti cararea pe partea cealalta. Daca o porti pe dreapta, fa-o pe stanga, daca o poti pe stanga fa-o pe dreapta, iar daca iti porti cararea pe mijloc, fa-o in oricare dintre parti. Abia acum pune-ti caciula in cap. Cand ti-o dai jos, asaza-ti cararea asa cum o porti deobicei, pe linia clasica, si vei observa ca volumul s-a mentinut mult mai bine.

 

Caciula ruseasca, de vanatoare

 

Caciulile rusesti, cu blana si „urechi” alungite sunt la mare cautare, caci reusesc sa „imbrace” bine orice fel de forma a fetei. In cazul acestei caciuli, marele „inamic” al coafurii tale este blana din interior, indiferent daca e scurta, rara, lunga, deasa, naturala sau artificiala, pentru ca aceasta electrizeaza parul si ii strica forma. Pentru a-ti mentine parul in aspectul pe care i l-ai oferit de dimineata, aplica niste ser hidratant pe lungimea parului si usuca-l bine feonul. Fa-ti o carare, nu conteaza unde, si prinde-ti parul intr-o coada de cal la baza cefei.
 

 

Basca

 

Lookul „french” oferit de bascute sunt in voga in randul femeilor care poate tinute smart-casual. Coafura care merge cel mai bine cu basca este cea in onduleuri, indiferent de lungimea parului. Atentie cand iti cumperi basca! Asigura-te ca aceasta este suficient de mare, iar elasticul care o tine pe cap nu este foarte strans, pentru ca altfel risti sa te trezesti fie cu dureri de urechi, fie cu urme pe frunte. Poti purta basca pe frunte, in fata, pentru un look frantuzesc autentic, sau pot opta pentru basca pe spate, pe crestet, pentru a-ti lasa chipul si buclele libere in fata. Cand iti dai basca jos, lasa-ti capul in jos, baga-ti degetele in par si scurtura-l bine, pentru a-i reda volumul.
 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *