Search for content, post, videos

Cum sa obtii sprancene perfecte

Sunt femei care acorda prea putina atentie sprancenelor si abia dupa ce sunt pensate de un profesionist isi dau seama cat de mult poate infrumuseta chipul forma potrivita a sprancenelor.

1. Proportiile perfecte al sprancenelor

Vedetele de la Hollywood au toate sprancene diferite si totusi arata impecabil. De ce? Pentru că ele (sau cosmeticienele lor) știu ca nu exista o forma predefinita perfecta pentru sprancene, si forme special create pentru fiecare chip. Principiul este, insa, insa acelasi, atrage atentia Victoria Barbosa, beauty specialist pentru WebMD. O spranceana este formata din trei sectiuni, doua descendente (1 si 3) si una in forma de arc intors in jos (2). Capatul exterior al sprancenei trebuie sa depaseasca un pic coltul ochiului, iar distanta dintre ele trebuie sa fie egala cu distanta dintre nari. Un creion va poate ajuta sa faceti masuratorilor.

2. Desimea conteaza

Nu toti avem sprancene suficient de dense si pe alocuri mai observam si goluri inestetice. Acestea le putem umple fie cu un fard special pentru sprancene, un creion sau chiar un gel. Totodata, daca firele de par nu sunt uniforma coloristic, putem sa corectam aceasta mica hiba tot cu produse cosmetice speciale. Oricum ar fi, regula este urmatoarea: atat cat este spranceana, trebuie sa cream senzatia de desime folosindu-ne de fard sau de creion speciale. Dupa aplicarea culorii, urmeaza periatul usor cu acea micuta perie pe care o gasiti in aproape toate trusele de machiaj.

3. Culoarea potrivita

O blonda cu sprancene negre nu arata bine. Are un aspect nenatural, la fel cum si o femeie vopsita brunet care si-a lasat sprancenele de culoare naturala, roscate, spre exemplu. Din acest motiv, sprancenele trebuie sa fie de o nuanta cat mai apropiata de culoarea parului, fie ca sunt vopsite la cosmetica, fie ca sunt colorate cu fard special.

4. Aspect natural

Sprancene subtiri, demodate demult, au un aspect nenatural. Ideal este ca sprancenele sa fie mai groase, eventual de grosime naturala. Totodata, sprancene groase intineresc cu cativa ani, daca sunt pensate corespunzator.

5. Penseta potrivita

Sunt o multime de modele de pensete pe piata si multe femei intampina probleme in alegere. Specialistii in cosmetica prefera pensetele cu varful oblic si ascutit, pentru ca prind mai bine. Totodata, fiti atente daca bratele pensetei utilizate se suprapun cand o strangeti intre degete. Daca nu se suprapun, nu veti reusi sa prindeti bine firele de par.

6. Mergeti la cosmeticiana

Nu este nimic rau in a va pensa acasa, dar din timp in timp este indicat sa mergeti la un specialist care sa va dea forma potrivita. Odata ce aveti o forma adecvata fetei voastre, puteti sa o mentineti lucrand in jurul ei, cateva luni bune, pana la urmatoarea vizita la cosmetica.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *