Search for content, post, videos

Cum sa iti faci corect conturul la buze, ca sa nu arati ca o pitipoanca

In ultima perioada femeile au tendinta de a exagera atunci cand vine vorba despre conturul de buze. Fie ca isi doresc buze precum cele ale Angelinei Jolie, fie din dorinta exagerata de a iesi in evidenta.

Multe femei apeleaza la acid hialuronic sau silicon, insa pentru cele care isi doresc buze frumoase, care sa para mai pline si mai voluminoase exista mici trucuri la care poti apela fara ca tu sa pari o pitipoanca.

Aplicarea unui contur de buze poate adauga un aspect provocator machiajului pe care obisnuiesti sa il porti zi de zi, insa trebuie sa te asiguri ca folosesti corect conturul.

Cu ajutorul unui creion poti oferii buzelor un aspect placut, senzual, provocator, sa le oferi mai multa definire, poti evidentia micile defecte si sa scoti in evidenta forma perfecta a buzelor, dar poti foarte usor sa treci in extrema cealalta si sa arati ca o pitipoanca.

Conturul nu trebuie sa depaseasca linia buzelor! Cand treci de partea cealalta, in loc sa le oferi buzelor un aer senzual, le oferi celor din jur amuzament.

Conturul de buze trebuie sa fie ales in nuanta apropiata rujului pe care decizi sa il porti, fara sa alegi un ton mai inchis si nici mai deschis.

Inainte sa aplici conturul trebuie sa te asiguri ca restul machiajului este terminat si arata impecabil.

Buzele trebuie sa fie uscate si curate. Traseaza incepand din interiorul buzei de sus o linie subtire de-a lungul liniei naturale a buzei fara a depasi, deoarece rezultatul poate fi dezastruos.

Daca ai gresit putin, foloseste un tampon demachiant pentru a sterge urmele de creion aplicate in exces. Odata ce ai realizat conturul perfect poti utiliza un ruj in culoarea apropiata creionului pentru a evita aspectul dizgratios de pitipoanca.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *