Search for content, post, videos

Cum sa iti alegi ochelarii de vedere potriviti pentru forma fetei tale

Hai sa vorbim despre ochelarii de vedere. Pe langa faptul ca te ajuta sa vezi mai bine, acestia te pot face mai frumoasa sau mai urata. Acum sunt considerati un accesoriu mai mult decat o necesitate. Exista multe persoane care poarta ochelari de vedere fara dioptrii.

De ce? Deoarece ochelarii sunt minunati. Iti pot incadra fata in asa fel incat sa iti scoata in evidenta cele mai bune atuuri.

Rama ochelarilor poate determina felul in care vei arata. Rama gresita iti poate face fata sa para mai mare decat este sau nenatural de mica.

Pentru a alege ochelarii perfecti trebuie sa stii care este forma fetei tale. Ai fata ovala, rotunda, patrata, triunghiulara sau in forma de diamant? Stai in fata unei oglinzi si incearca sa desenezi o forma. Daca ai reusit sa iti determini forma fetei iata cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi inainte de a alege rama ochelarilor.

1. Fata ovala
Fata ovala este considerata cea mai frumoasa. Pe persoanele cu fata ovala le avantajeaza orice tunsoare si orice fel de machiaj datorita simetriei fetei. Atunci cand iti alegi ochelarii iti doresti sa pastrezi aceasta simetrie.
Cauta ochelari care sunt la fel de lati ca cea mai lata parte a fetei. O rama mai ingusta poate strica simetria.

2. Fata rotunda
Fata rotunda are curbe in loc de unghiuri. Scopul este de a face fata sa para mai slaba si mai unghiulara. Pentru asta trebuie sa alegi ochelari cu rame mai stramte pentru a alungi fata sau rame mai mari decat latimea fetei.

Alegerea unei rame late va crea iluzia de unghiuri. Pentru a face asta iti trebuie rame rectangulare. Evita ochelarii cu rame rotunde si subtiri.

Citeste si: Cum te machezi daca porti ochelari

3. Fata patrata
Opusul fetei rotunde, fata patrata are unghiuri foarte bine definite. Vrei sa ascunzi colturile pentru a crea iluzia de blandete. Alege ochelari fara unghiuri bine definite. Lentilele rotunde sau alungite sunt cele mai
potrivite.

Citeste si: Scapa de ochelarii de vedere consumand zilnic aceste alimente

4. Fata in forma de inima
Aceasta forma a fetei este mai lata in partea de sus. Vei dori sa ascunzi asta prin alegerea unor rame mai late in partea de jos. Poti folosi lentile fara rama sau rame in culori calde. Culorile reci sau ramele groase vor face
partea de sus a fetei sa para si mai mare.

5. Fata triunghiulara
Echilibreaza forma fetei cu ajutorul unei rame cu mai multe detalii in partea de sus. Aceasta iti va oferi mari multa forma in partea de sus a fetei. Alege ochelari cu jumatate de rama sau rame in forma de ochi de pisica.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *