Search for content, post, videos

Cum sa faci genele false sa arate natural. Cele mai bune sfaturi

Toate femeile tanjesc dupa genele lungi si dese ale vedetelor sau fetelor care promoveaza imaginea produselor cosmetice la TV. Insa realitatea este ca…multe sunt false!

Asta nu inseamna ca o pereche de gene false aplicate cum trebuie nu pot oferi un look natural. Exista anumite tehnici de aplicare a genelor false care te pot ajuta sa ai un look frumos si cat mai aproape de natural.

CITESTE SI

 

Cum sa ai gene ondulate tot timpul

Sfaturi pentru gene perfecte

1 Taie genele artificiale

Orice gene false trebuie redimensionate pe marimea ochilor tai. Tine genele artificiale lipite de pleoapa superioara. Banda genei trebuie sa inceapa la jumatate de centimetru de la coltul intern al ochiului.

Daca genele sunt prea late nu se vor vedea prea frumos. Ia genele false si taie excesul din coltul extern cu ajutorul unei foarfecute. Nu taia din coltul intern. De regula genele false sunt subtiate in acel colt tocmai pentru a se imbina armonios cu genele naturale.

2 Ai rabdare sa se usuce lipiciul

Dupa ce aplici lipiciul pe gene, flutura genele artificiale in aer. Lipiciul de gene are nevoie de un minut sau doua sa se usuce, iar din alb se face transparent, asa ca ai timp sa le asezi corect pe pleoapa. Foloseste penseta sau instrumentul de aplicare pentru a le presa usor de deasupra.

Daca a trecut timpul si genele nu arata cum trebuie sau nu stau unde trebuie, dezlipeste-le usor si incepe iar, cu o portie noua de lipici.

3 Genele false, dupa machiajMachiaj gene false

Trebuie sa te machiezi inainte de a aplica genele false, chiar si rimelul sau creionul de ochi. Pentru a fi sigura ca firele de par arata ca cele naturale, nu pune mascara pe genele false. Daca te uiti in oglinda si ai impresia ca-ti mai trebuie mascara, cauta gene false mai dese sau cu firul mai gros, data viitoare. In plus, daca nu pui mascara pe genele false, le poti folosi de mai multe ori.

4 Onduleaza-ti genele dupa ce le pui

Odata ce lipiciul s-a uscat, foloseste ondulatorul de gene pentru a le imbina cu cele naturale si sa nu se vada de parca ai avea doua perechi de gene.

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *