Search for content, post, videos

Cum sa elimini cosurile de la subrat

Cosurile pot aparea practic oriunde pe corp, cu conditia ca parul si porii sa fie prezenti, iar subratul este inclus. In afara faptului ca nu va permite sa purtati tricouri fara maneci cu incredere, cosurile de la subrat iti pot provoca durere sau disconfort.

Deoarece subratul este cald si umed de cele mai multe ori, nu este de mirare ca este o zona predispusa la aparitia cosurilor. Daca rasul este metoda voastra de alegere pentru indepartarea parului de la subrat, atunci aveti un risc mai mare de a avea acele pete rosii plictisitoare pe subsuori. Acest lucru este valabil mai ales daca nu va radeti corect.

Ceea ce trebuie sa faceti este sa incercati unele dintre urmatoarele remedii pentru acele cosuri inestetice si uneori dureroase:

Bicarbonat de sodiu

Una dintre cele mai rapide cai de a scapa de cosurile de la subrat este prin aplicarea de bicarbonat de sodiu pe ele. Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati cateva picaturi de apa cu bicarbonat de sodiu pentru a forma o pasta. Este o idee buna sa o lasati sa actioneze timp de cateva minute inainte de a clati cu apa rece.

Zeama de lamaie

In afara de faptul ca iti albeste subratulal, stiati ca sucul de lamaie proaspat stors este, de asemenea, un tratament eficient pentru cosurile de la subrat? Tot ce trebuie sa faci este sa aplici suc de lamaie pe fiecare cos si apoi se speli cu apa dupa cateva minute. Puteti sa diluati sucul de lamaie cu apa daca aveti pielea foarte sensibila.

Miere

Nu va faceti griji daca nu puteti suporta mirosul de suc de lamaie, deoarece puteti conta si pe miere pentru a va ocupa de acele cosuri enervante din zona subratului. Lasati mierea sa stea pe cosuri timp de cateva minute pentru a permite proprietatilor sale antibacteriene si antiinflamatorii sa-si desfasoare activitatea inainte de a clati cu apa.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *