Search for content, post, videos

Cum sa ascunzi 7 probleme ale tenului

Fie ca trebuie sa ajungi la serviciu, fie ca ai o intalnire importanta, ingrijirea tenului este esentiala pentru femei, insa se intampla uneori ca piele sa ridice probleme. In astfel de situatii, problema trebuie „mascata”.

 

Ochi umflati

 

Poate de la lentilele de contact, poate de la un somn neodihnitor, poate de la consumul ridicat de sare, oricum ar fi, se intampla uneori sa te trezesti cu ochii umflati. Ca sa scapi repede de aceasta problema, achizitioneaza un gel special pentru ochi pe care sa-l tii la frigider si sa-l aplici in diminetile in care ai ochii umflati. Gelul va uniformiza pielea si te va ajuta sa reduci pungile.

 

Cosuri

 

Daca iti apare un cos care nu poate fi stors in momentul respectiv, aplica direct pe el anticearcan solid, lasa-l cateva minute acolo si abia mai apoi apasa usor si repede peste cosul acoperit cu anticearcan pentru uniformizarea culorii. Apoi aplica putina pudra pe toata fata sau doar pe cos, avand grija sa fie in nuanta potrivita.

 

Roseata

 

De la frig sau de la o reactie alergica, roseata la nivelul tenului poate aparea din numeroase motive. Achizitioneaza o masca speciala pentru reducerea rosetii pielii si aplica oricand apare aceasta problema. Chiar daca nu te confrunti cu roseata tenului prea des, nu strica sa ai una in trusa ta de urgenta.

 

Uscarea pielii

 

Pentru un aspect placut al pielii, aceasta trebuie sa fie hidratata. Daca in timpul zilei ti se usuca pielea, simt ca te „strange” fata, inseamna ca nu este suficient hidratata. Poate dimineata nu te poti da cu o crema prea „grea” pentru ca vei avea probleme in aplicarea si mentinerea machiajului in timpul zilei, insa este chiar recomandat ca crema folosita seara inainte de culcare sa fie puternic hidratanta, sa aiba numerosi antioxidanti, chiar daca la aplicare ai impresia ca este prea grasa.

 

Cearcanele

 

Evident, solutia este anticearcanul, insa nu de orice fel. Acesta este un produs de machiaj in care chiar merita sa investesti bani pentru ca, fara el, nu poti obtine un machiaj reusit care sa tina toata ziua.

 

Zgarieturile si cicatricile

 

Un fond de ten cu acoperire mare ajuta sa maschezi zgarieturile sau cicatricile de pe fata. Insa nuanta fondului de ten trebuie sa fie identica cu cea a pielii, caci daca este doar usor diferita iti va scoate si mai mult in evidenta imperfectiunile.

 

Pigmentarea inegala a tenului

 

Ai zone pe chip unde pielea este mai inchisa sau mai deschisa la culoare decat restul fetei? Inseamna ca ai pigmentare neuniforma. Insa cu un anticearcan si un fond de ten de calitate poti acoperi prob lema. Anticearcanul trebuie sa fie cu una sau chiar doua nuante mai deschis decat fondul de ten, iar acesta din urma trebuie sa fie foarte lichid, nu tip tub sau foarte vascos.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *