Search for content, post, videos

Cum sa aplici parfumul ca mirosul sau a dureze mult

Poate de multe ori ati gasit un parfum care va place foarte mult, insa pretul v-a descurajat sau v-ati gandit ca aveti nevoie de o cantitate mai mare pentru a-l putea avea pentru o perioada mai lunga de timp.

Parfumurile bune pot persista pentru o perioada mai lunga de timp, insa pentru asta va trebui sa aplicati cateva trucuri pe care noi vi le vom prezenta in articolul de mai jos.

In primul si-n primul rand este important sa intelegem ca parfumul nu acopera mirosurile urate cauzate de transpiratie sau nespalare. In anumite situatii poate chiar sa inrautateasca situatia.

In al doilea rand, parfumurile nu rezista eficient pe o piele uscata, asa ca ar fi bine sa aplicati pe corp o crema hidratanta neparfumata pe corp pentru a ajuta particulele frumos mirositoare sa persiste si mirosul dumnevoastra sa fie apreciat de toata lumea. Barbatii se indragostesc foarte repede de un miros placut si interesant. Pe aceeasi nota, puteti folosi cu incredere parfumul imediat ce iesiti din dus, intrucat piele este hidratata si porii deschisi vor face ca mirosul sa se instaleze mult mai usor, durand uneori chiar pentru intreaga zi.

In al treile rand, trebuie sa stiti ca parul pastreaza cel mai usor mirosul de parfum, asa ca-l puteti aplica cu incredere pe acesta.

In continuare, trebuie sa daramam un mit. Aplicarea de parfum pe incheieturi si frecarea acestora imediat nu va ajuta cu nimic, intrucat va ucide uleiurile din parfum, iar odata cu ele va disparea si mirosul specific.

Finalmente, puteti sa mai pulverizati intre sani, la ceafa si in spatele genunchilor pentru o aroma ce va exista in jurul dumneavoastra la 360 de grade.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *