Search for content, post, videos

Cum sa ai unghii frumoase dupa ce ai renuntat la gelul de pe unghii

Aplicarea unghilor false cu gel nu este o noutate pentru nimeni. Ce poate fi o noutate este ca aplicarea lor pe o perioada lunga de timp, in afara ca poate duce la dependenta ca de multe alte lucruri pe care le stim deja, dauneaza foarte tare unghilor naturale.

 

Unghile naturale sufera foarte mult din cauza procedeelor repetate, fie ca de pilire excesiva, fie ca unghile naturale nu mai au timp sa respire.

 

In timp, datorita aplicarii excesive ale unghilor false, unghile se subtiaza, dor si ritmul de crestere scade. Ce trebuie sa facem pentru a recupera frumusetea unghilor naturale pierdute?

 

Odata ce s-a ajuns in stadiul in care unghia naturala este subtiata, doare, se exfoliaza si se rupe foarte usor trebuie sa apelam de urgent la tratamente.

 

Primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa ne asiguram ca am indepartat tot gelul de pe unghii.

 

Nu prin deslipire! Exista substante speciale pentru a indeparta gelul de pe unghii sau pur si simplu pila. Prin deslipire se va mai rupe inca un strat din unghia naturala lucru pe care nu il dorim in situatia in care luptam pentru reinfrumusetare.

 

Dupa ce ne-am asigurat ca gelul este indepartat, trebuie sa taiem unghile pana cand buricul degetelor este vizibil. ( pana in carne- o vorba populara).

 

Urmatorul pas pe care trebuie sa il urmam este aplicarea unui ulei pentru cuticule, unui intaritor de unghii tratament. Acest tratament pentru unghii poate fi cumparat din orice hypermarket sau magazine specializate pentru cosmetic sau din farmacii. In cea din urma pretul este posibil sa fie mai piperat, iar rezultatul oferit sa fie acelasi.

 

Trebuie sa aplicam acest tratament o perioada indelungata de timp (cam 1-2 luni). Totusi peste acest tratament putem aplica oja colorata fara nici o problema. Lucru imbucurator.

 

Cu multa rabdare unghile vor redeveni cele dinaintea aplicarii unghilor false cu gel.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *