Search for content, post, videos

Cum sa ai un decolteu de invidiat

Decolteul si gatul au fost intotdeauna simbolul feminitatii si al senzualitatii. Iata cateva secrete care te vor ajuta sa ai o piele neteda si ferma.

Hidratare cu crema potrivita. Dupa dus, tamponeaza-ti pielea cu un prosop moale, apoi aplica o crema hidratanta special creata pentru zona sensibila a gatului si a decolteului. Hidratarea este foarte importanta, deoarece pielea de pe decolteu sufera mereu din cauza deshidratarii si de pe urma lipsei vitaminelor A si E.

Exercitii pentru sani frumosi. Stai in picioare, cu umerii relaxati si bratele relaxate de-a lungul corpului. Adu mainile in dreptul sanilor si preseaza-ti sanii cu palmele, unul catre celalalt, timp de cateva secunde. Repeta de 15 ori.

Lungeste-te pe covor si sprijina-ti spatele de sol. Ridica-ti picioarele si incruciseaza-le la nivelul gleznelor. Intinde-ti apoi bratele de-a lungul corpului si ridica-le cat mai sus posibil. Revino la pozitia initiala si repeta de 25 ori.

Masuri speciale pe timp de vara. Evita expunerea indelungata la soare deoarece afecteaza zona gatului si a decolteului ducand la imbatranirea prematura a pielii.

Foloseste creme de protectie solara ridicata de fiecare data cand stai la soare, si nuface  solar, efectele nocive ale acestuia devin vizibile dupa cativa ani.

Dus rece. Daca doresti sa ai pielea neteda si ferma in zona decolteului si a gatului, incearca un dus rece, stimuleaza circulatia, regenereaza pielea si da energie. Temperatura optima pentru dus este de 22 de grade Celsius.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *