Search for content, post, videos

Cum sa ai tenul curat folosind piperul negru

Piperul nu este de ajutor doar in bucatarie, acesta poate fi folosit si in ritualul de infrumusetare. Iata cum poti avea un ten curat folosind piperul negru:

Masca faciala cu piper negru si iaurt
Aceasta masca faciala cu piper negru si iaurt face minuni pentru pielea ta. Tot ce trebuie sa faci este sa iei cateva boabe de piper si sa le maruntesti pana cand ajung ca o pudra.

Amesteca apoi pudra obtinuta cu 150 de grame de iaurt. Apoi aplica masca pe fata si maseaza usor timp de 2-3 minute. Las-o sa actioneze timp de 10 minute si apoi o poti clati cu apa rece.

Masca faciala cu piper negru si turmeric
Piperul negru este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene si este recomandat sa fie aplicat mai des pe fata. Rezultatele vor fi si mai deosebite, daca folosim pentru masca de fata si turmeric.

Se amesteca o lingura de pudra de piper negru cu o lingura de pudra de turmeric.

Se adauga apoi doua linguri de apa de trandafiri si se amesteca bine. Aplica masca pe fata, las-o sa actioneze 10 minute, apoi clateste cu apa.

Masca faciala cu piper negru si lapte
Aceasta masca este indicata pentru a curata pielea si, de asemenea, nu o va lasa sa se usuce. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o jumatate de lingura de pudra de piper negru cu 100 mil de lapte. Se aplica apoi pe fata, amasand usor si se lasa sa actioneze timp de 10 minute. Dupa ce timpul a expirat se clateste cu apa rece.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *