Search for content, post, videos

Cum poti opri CADEREA parului: Incearca aceasta metoda 100% eficienta

Problema caderii parului este una comună care afectează mulți oameni din întreaga lume, indiferent de varsta lor. Deficitul de vitamine, stresul, diversele traume și multe alte conditii pot duce la o pierdere a parului.

Subtierea parului nu este doar o deficiență fizică, aceasta poate aparea si din cauza stresului! De aceea, astăzi, în acest articol, dorim să vă împărtășim un remediu natural foarte usor de preparat, iar cel mai bun lucru este că este făcut din ingrediente pe care probabil le aveți deja în bucătărie.

Ingrediente necesare:

3 linguri de flori de mușețel
3 linguri de frunze de dafin tocate fin
100 ml de apă

Mod de preparare:

Aveti nevoie de o oala in care se fierbe apa. Apoi, apa fiartă se toarna peste florile de mușețel și frunze de dafin. Acum se acopera acest amestec și se lasă să rămână așa timp de aproximativ 3 ore.

Mod de utilizare:

Dupa ce parul a fost spalat, cat inca este umed, se freaca radacinile cu preparatul nostru.

Se repetă această procedură de 2-3 ori pe săptămână, sau de fiecare data cand se spala parul. Este nevoie de aproximativ 25 până la 30 tratamente pentru o recuperare completa si incetarea caderii parului.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">oanapop@yahoo.com</cite>

    Impotriva caderii parului se pot folosi si diverse suplimente care pot sa ajute destul de mult la stoparea caderii parului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *