Search for content, post, videos

Cum alegem si cum folosim parfumul

Parfumul a fost si va fi punctul sensibil al femeilor. O simpla picatura de parfum poate adauga farmec si eleganta unei femei, in orice situatie, atat la evenimente speciale cat si in munca de zi cu zi de la birou. Alegerea parfumului perfect insa este pe atat de grea pe cat este efectul de mare atunci cand il purtam. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Cum il folosim?

Atunci cand folosesti un parfum, unul dintre principalele lucruri pe care nu trebuie sa le uiti este ca, oricat de mult ai crede, nu conteaza atat de mult cantitatea de parfum folosita cat partile corpului unde o aplici. Parfumul trebuie aplicat in zone diferite.

De exemplu, daca vrei sa te simti bine la birou dar nu vrei sa-i afectezi si pe ceilalti cu mirosul tau, poti spreia putin parfum in zona de deasupra sanilor inainte de a te imbraca si pleca spre locul de munca. In cazul in care te afli insa in spatiu deschis, cea mai buna solutie este sa pulverizezi cateva picaturi la incheieturile mainilor, la coate, in spatele urechilor ba chiar si in spatele genunchilor in cazul in care porti fusta.

In cazul unei ocazii speciale alege parfumul tau preferat, cel care iti este cel mai familiar si pe care il folosesti cu cea mai mare placere. Vei face fata astfel problemelor cu o cat mai multa incredere in fortele proprii.

Cum il alegem?

Pentru ca gusturile sunt atat de diferite de la om la om, alegerea este cu atat mai grea cu cat privim mai multe reclame, ascultam sfaturile prietenelor sau ale specialistilor. In mod normal insa, alegerea unui parfum tine strict de gusturile tale proprii si nicidecum de ale celorlalti. In cazul in care nu ai un parfum preferat sau vrei sa incerci ceva nou, primul pas pe care il vei face intr-un magazin de specialitate este sa elimini pe rand toate parfumurile care crezi sau esti sigura ca nu ti s-ar potrivi sau pur si simplu nu-ti plac.

Foloseste-te de testere atunci cand alegi dar lasa parfumul pe piele cel putin 20 de minute. Esential este de asemenea sa nu testezi multe parfumuri in acelasi timp, pentru a putea evidentia mirosurile. Ideal ar fi maxim 2 esente, pe fiecare incheietura cate una.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *