Search for content, post, videos

Culori potrivite pentru parul saten

Culori potrivite pentru parul saten

Culori potrivite pentru parul saten sunt mai multe decat pentru par brunet sau blond pentru ca aceasta culoare se afla chiar la intretaiere nuantelor. Insa, existat totusi anumite culori care scot in evidenta satenul si reflexele parului!

 

Culori potrivite pentru parul saten: de toamna

 

Culorile potrivite pentru parul saten in materie de tinute vestimentare sunt, de regula, cele tomnatice. Culorile vibrante de caramiziu, dar si mov inchis sau accente de fucsia si corai se potriveste de minune femeilor cu par saten.

 

Portocaliul spre rosu, auriul, maronul inchis sau verdele inchis-intens completeaza nuanta podoabei capilare, fiind la randul lor culori potrivite pentru parul saten.

 

Nuantele de albastru vin la randul lor de minune pe parul saten: de la albastru marin la albastru denim. Chiar si turcoazul si cobaltul completeaza parul saten. Atentie insa! Trebuie evitate culorile electrice.

 

Culori potrivite pentru parul saten sunt si cele pastel, dar aici depinde putin si de nuanta satenului din par. Femeile cu par saten deschis ar trebui sa opteze pentru pasteluri care intense, care sa nu fie atat de pale incat sa le ofere un look sters, fara sare si piper.

 

Culori potrivite pentru parul saten: marsala

Pe de alta parte, satenele sunt foarte avantajate la inceputul anului acesta. Culoarea anului 2016 este marsala, o nuanta asemanatoare burgundy-ului, insa cu accente maronii. Marsala este una dintre culorile potrivite pentru toate nuantele de par saten!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *