Search for content, post, videos

Culori de par grozave pentru 2018

Anul 2018 a inceput deja si cu el promisiunea unor lucruri noi, de la moda la machiaj, la arta de unghii, la par. Probabil ca ati tinut un ochi pe actorii preferati pentru a vedea ce fel de coafuri sunt la moda.

Ei bine, vestea buna este ca exista culori noi de par care merita urmarite in acest an. Vi se garanteaza ca va vor da parului acel efect special de care are nevoie, ceea ce va poate spori increderea. Iata cateva culori superbe pentru a le incerca in acest an.

Balayage cenusiu
Se pare ca in 2018 veti vedea mai multe femei care au balayage cenusiu, mai ales la satene sau la cele care au deja parul blond cu reflexii cenusii. Desigur, tehnica este importanta daca doriti sa faceti acest lucru in mod corespunzator.

Pentru a obtine textura potrivita pentru par, colorantii de par pe care ii veti folosi ar trebui sa fie atenuati pentru a da un efect natural. Acest lucru este perfect pentru cele cu parul lung, dar puteti sa incercati, chiar daca aveti par scurt sau mediu.

Par decolorat
Pentru cele care sunt dornice de o schimbare radicale, parul decolorat cu siguranta va intoarce multe capete. La urma urmei, un par complet decolorat este rar de vazut si, daca aveti increderea sa il purtati, veti avea cu siguranta mai multe aprecieri.

Cu toate acestea, aceasta culoare a parului va avea nevoie de o multime de intretinere, astfel asigurati-va ca sunteti gata pentru acest tip de responsabilitate inainte de a face pasul.

Balayage blond capsuna
Daca sunteti o doamna cu parul roscat si doriti sa va scoateti in evidenta culoarea frumoasa, atunci de ce nu incercati sa adaugati cateva suvite balayage pentru mai multa dimensiune?

Cea mai buna culoare este blondul pentru a crea un efect de blond- capsuna. Consultati-va cu hairstylist-ul dvs. despre ce proces poate face aceasta coafura, astfel incat sa stiti cum sa il ingrijiti dupa aceea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *