Search for content, post, videos

Cu doar cateva nuante de ruj poti crea un machiaj perfect pentru orice ocazie

Daca exista o culoare pe care o poti purta toata primavara si vara, aceea este corai. Cu amestecul sau de pigmenti roz si portocalii este cea mai potrivita culoare pentru a-ti complimenta bronzul.

Vremea rece cere burgundy
Toamna este cea mai ideala perioada pentru a trece de la rujurile aprinse de vara la cele mai inchise, cum ar fi burgundy. Visiniul inchis este una dintre cele mai bune nuante pentru toamna, deoarece se potriveste perfect cu frunzele uscate si cu hainele inchise la culoare.

Nimic nu intrece rujul rosu clasic
Orice femeie are nevoie de un ruj rosu in colectia sa. Aceasta nuanta este eterna si mereu va atrage privirile. Poate fi destul de greu sa gasesti nuanta perfecta de rosu care ti se potriveste, insa o data ce o gasesti iti vom garanta ca nu te vei mai uita inapoi. Este una dintre cele mai frumoase nuante de ruj dintotdeauna. Deoarece culoarea rosie este una dominanta, este important sa pastrezi restul machiajului cat mai simplu.

Uneori trebuie sa incerci si rujul nude
Cele mai bune culori de ruj nu trebuie sa fie neaparat stridente. In cazul de fata, avem rujurile nude. Culoarea perfecta de nude variaza de la persoana la persoana, deoarece fiecare avem o culoare diferita a pielii. Este foarte important sa ai un ruj nude in trusa ta de machiaj deoarece este o culoare pe care o poti purta zi de zi si la orice ocazie fara a da gres.

Incearca si rujurile maro
Rozul aprins, rosul clasic si burgundy sunt culori minunate, insa uneori este bine sa ai o nuanta calda la care sa apelezi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *