Search for content, post, videos

Crina Matei a testat albirea profesionala. Uite cum arata acum – FOTO

Exista o serie de motive pentru care dintii nostri inceteaza sa mai fie albisi stralucitori. In mod normal dintii isi pierd culoarea lor alba naturala odata cu trecerea anilor. Acest proces de pierdere a culorii naturale a dintilor poate fi însa accelerat de faptul ca fumam, bem vin rosu, cafea, ceai sau consumam alte alimente ce au în compozitia lor coloranti puternici. În plus, aparitia cariilorsi acumularea de tartru pe dinti determina de asemenea schimbarea culorii naturale a dintilor catre o culoare galbuie, neatractiva.

 

Dorindu-si un zambet perfect actrita Crina Matei a apelat de curand la un tratament de albire profesionala cu sistemul Beyond.

Tratamentul de albire de care a beneficiat dna Matei se numeste Beyond si se bazeaza pe cea  mai inovatoare tehnologie (lampa laser)si cele mai avansate materiale de albire existente în prezent. Gelul de albire folosit (pe baza de peroxid de hydrogen) contine ingredienti activi care curata nu numai petele de pe suprafata dintilor darsi pe cele din profunzime. Astfel dintii se albesc mai repedesi vor ramân albi mult mai mult timp. Practic expunem dentina (aflata sub smaltul dintilor) la peroxidul de hidrogen (H2O2). Cand peroxidul patrunde prin smalt, pigmentarea din dentina se oxideaza, dand un alb reflectat prin smaltul translucent, a declarat Dr. Paul Dobrescumedic, dentist la clinica stomatologica CityDent

A fost o experienta interesanta! Intrand in clinica mi-am putut da seama cat a avansat tehnologia si in aceasta industrie. Fara sa aud zgomotul infernal facut de freza din cabinetul alaturat, fara mirosul specific cabinetelor stomatologice, cu castile pe urechi si un monitor pozitionat parca ca la cinematogarf aproape ca nici nu stiu cand a inceput si s-a terminat tratamentul de albire. Insa dovada sunt dintii stralucitori si de un alb perfect pe care ii am acum, a declarat Crina Matei pentru Lyla.ro.

Recomand ca înainte de tratamentul de albire sa se faca o curatare generala a dintilor printr-un detartrajsi periaj profesional în cabinet, urmat de un tratament de pregatire al dintilor cu câteva zile înainte pentru ca numai aşa albirea dintilor va fi una de successi doar daca este realizatasi supervizata de un stomatolog a mai spus dr. Paul Dobrescu.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *