Search for content, post, videos

Crema de fata si de corp. Cat este de eficienta si de cata ai nevoie

De multe ori ni se intampla sa petrecem ore in sir in fata raftului cu crème nestiind ce sa alegem. Sunt atat de multe tipuri si brand-uri ca parca toate iti fac cu ochiul. Totusi pe care o alegi si de care sunt criterile pentru care alegi crema potrivita pentru tine?

Tipul de ten. Cel mai bine este sa alegi crema potrivita tenului tau si sa o adaptezi in functie de nevoile acestuia.

Pretul. DA! Pretul este foarte important. Vedem atat de multe crème in magazine si totusi toate par ca fac aceleasi lucruri. Totusi atunci cand o alegi gandestete si la pret, daca e mai scumpa nu inseamna neaparat ca e mai buna.

Crema de fata nu are niciodata in compozitie parfum! Daca vedeti acest lucru inseamna ca acea crema nu este potrivita pentru tine. Crema de corp insa poate avea parfum, insa ai grija ca aceste crème sa fie la fel de potrivite pentru ceea ce cauti.

Daca nu sti ce sa alegi, opteaza pentru o crema hidratanta. Cu acest tip de crema nu vei da niciodata gres pentru ca la fel cum organismul tau are nevoie de apa si de hrana pentru o buna functionare, la fel si pielea sau tenul tau au nevoie de hranire si hidratare.

Niciodata sa nu aplici crema mai mult decat este nevoie. Nu iti incarca tenul si pielea cu foarte multe crema. In timp ce o aplici maseaza usor pana la absorptie.

Inaine de a aplica orice tip de crema fie de fata sau de corp, ai grija ca suprafata respectiva sa fie curatata in totalitate.

Pe piata exista creme pentru fiecare tip de piele in parte, ba mai mult si in functie de varsta.

Fie ca ai un ten gras, mixt, uscat, sau ai nevoie de o crema pentru primele riduri sau 30+ pana la 50+, exista o varietate larga din care poti alege cu usurinta. Inainte de achizitiona orice tip de crema de fata ai grija sa sti exact ce tip de ten ai altfel crema nu iti va oferi rezultatele dorite.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *