Search for content, post, videos

Corsaje domnisoare de onoare

De fiecare data cand cate o ruda sau o prietena de-a noastra se casatoreste, toata atentia se indreapta asupra ei.

Cu toate acestea, ca sa fie totul asa cum trebuie, si domnisoarele de onoare au nevoie sa stie cum trebuie sa arate la o nunta pentru a fi cat se poate de elegante si prezentabile.

Desi nu un accesoriu des folosit in cultura romana, corsajul are insa o anume fiente care ne va face sa ne simtim speciale, in rolul de domnisoare de onoare.

Si ca totul sa fie perfect si ca mireasa sa se simta ca o adevarata printesa, pe langa rochia de mireasa, voalul de mireasa si coafura de mireasa, are nevoie si de domnisoare de onoare sclipitoare.

Asadar ar trebui ca si toate domnisoarele de onoare din lume sa doreasca sa fie cat mai frumoase si cat mai in trend cu mireasa in ziua nuntii!

Este foarte important ca, prin aspectul nostru, al celora care am fost destul de norocoase sa fim alese domnisoare de onoare pentru iubitele noastre prietene sau rude apropiate, sa dovedim ca le suntem alaturi si noi in cele mai frumoase momente, dar si in cele mai grele, atunci cand este cazul.

Mai jos aveti o selectie dintre unele din cele mai frumoase si potrivite corsaje, care se potrivesc cu orice tinuta ati alege.

[nggallery id=7]

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *