19 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECele mai simple si sigure metode de a-ti subtia coastele

Cele mai simple si sigure metode de a-ti subtia coastele

Zona coapselor poate fi foarte buclucasa, atunci cand se incearca o noua dieta de slabit. Pentru a scapa de grasimea de pe picioare sunt foarte putine diete raspandite, asa ca lyla.ro iti vine in ajutor cu o propunere care te va ajuta sa elimini surplusul de pe aceasta zona a corpului.

Inca din start trebuie sa subliniem importanta activitatii fizice si faptul ca aceasta este esentiala in lupta dumneavoastra cu kilogramele in plus. Respectarea celor trei mese pe zi, un meniu diversificat si sanatos in combinatie cu hidratarea completa si corecta va vor ajuta si va vor usura procesul de slabire, asa ca este foarte important sa aveti si aceste lucruri in calcul.

Pe langa cele enumerate mai sus, va trebui sa reduceti din consumul de calorii si sa mancati mai multe fructe si legume pentru a putea asimila fibrele acestora, care vor inlocui alimentele cu care v-ati obisnuit pana acum. Totodata este foarte important sa evitati grasimile, faina alba si zaharurile.

Propunerea noastra se imparte pe zile si consta in consumarea unui meniu diversificat zilnic pentru a putea reduce cu efect din marimea coapselor.

Luni la micul dejun serviti un ceai cu lamaie, un pahar de suc proaspat de portocale si o felie de paine de cereale integrale cu gem. Mai puteti adauga un mar sau o para pana la pranz, iar acum linte cu pui dezosat la gratar, un pahar de lapte sau o cana de cafea. Pentru cina serviti un peste la cuptor sau gratar alaturi de o portie de orez cu legume.

Citeste si:  Coapse mai subtiri din sapte miscari

Marti incepeti cu un pahar de lapte , un pahar de suc de portocale si o felie de paine cu branza scazuta in grasimi. La pranz puteti manca paste, rosii la gratar cu ulei de maslini si o pruna. Puteti servi un pahar de lapte ca gustare. La cina mancati fructe de mare.

Miercuri serviti lapte cu cereale fara zahar si un pahar de suc de portocale. La pranz puteti lua o supa de legume, ton fara sos, o portocala si un iaurt degresat pe post de gustare. La cina aveti orez cu legume.

Joi incepeti cu un pahar de lapte, suc de portocale si o briosa fara prea mult zahar. La pranz orez cu ciuperci, apoi la cina salata cu orez negru.

Vineri o ceasca de lapte cu cereale si suc de portocale pentru micul dejun, la pranz o portie de paste si un kiwi, iar la cina piure de cartofi sau o omleta cu sunca.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: