Search for content, post, videos

Cele mai bune sfaturi dietetice pentru ingrijirea tenului

Inovarea in stiinta si tehnologie ne permite sa vedem cat de stransa este legatura dintre hrana si ingrijirea pielii. Nenumarate plante medicinale care sunt ierburi benefice pentru organism sunt de asemenea folosite in ingrijirea pielii.

Acestea sunt fie amestecate cu alimente, fie sunt luate pe plan intern. De mii de ani, aceste produse botanice au fost folosite de oameni.

Protectia si beneficiile suplimentare pe care le ofera corpului uman – la nivel celular – nu s-au schimbat deloc. Celulele pielii sunt invatate cum sa se apere, sa creasca hidratarea, sa reduca inflamatia, sa detoxifice si multe altele.

In ultimii cinci ani, s-au inregistrat progrese remarcabile in formularea produselor de ingrijire a pielii.

Aceste progrese includ un set divers de peptide recent dezvoltate, ingrediente antiglicationale si extracte avansate de celule stem din plante cu o mare varietate de beneficii: ajuta la cresterea longevitatii celulare si asigura protectia impotriva deteriorarii celulelor in timpul imbatranirii, daune ADN, stres, toxine si alti invadatori care sunt externi sau interni.

Potrivit unuia dintre educatorii nostri, „cel mai rau lucru pe care il puteti face pentru piele este sa nu folositi protectie solara de calitate”.

Exista o multime de adevar in aceasta afirmatie, deoarece pielea nu poate trece prin procesul de restaurare in timp ce este atacat. Coalitia USA PASS a formulat noi standarde de ingrijire a pielii impotriva razelor UV si pentru a minimaliza efectul cancerului de piele.

O dieta bogata in fitosteroli, vitamine, minerale, grasimi esentiale si proteine va ajuta organismul sa le transforme in componente care sunt esentiale pentru ciclul energetic, enzime de protectie si stalpi de sustinere pentru alte functii importante.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *