Search for content, post, videos

Cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat care sa nu mai cada

Parul este foarte sensibil la o serie de factori externi si ajunge sa se deterioreze foarte repede si sa cada daca nu sunt respectate cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat.

 

Avand in vedere caparul este expus in mare parte a timpului factorilor externi care isi pun puternic amprenta asupra sa, este indicat sa il „ajutam” sa se mentina sanatos si puternic pentru a evita caderea sa respectand o serie de reguli.

 

Aceste reguli nu fac referire la investirea de bani in produse cosmetice costisitoare, ci sunt mai degraba reguli de bun simt cate ajuta la obtinerea unui par rezistent si bogat.

 

Cele mai bune reguli pentru un par rezistent si bogat care sa nu mai cada fac referire in primul rand la felul in care il spalam.

 

Astfel, pe langa faptul ca nu este indicata folosirea excesiva de produse cosmetice precum fixativul sau spuma de par sau produsele care afecteaza puternic scalpul pentru a scapa de matreata, trebuie sa stiti si cum sa va spalati pe cap pentru a evita caderea parului si pentru a va asigura ca este rezistent si bogat.

 

Asadar, iata care sunt regulile pentru un par rezistent si bogat pe care ar trebui sa le respectati mereu:

 

– Parul nu trebuie sa fie spalat zilnic si totodata nu trebuie sa fie folosita apa clocotita pentru spalarea sa. Daca parul este spalat zilnic si se foloseste apa fierbinte, glandele sebacee se vor activa si vor deveni mult mai sensibile, ducand la ingrasarea rapida a parului si la caderea acestuia.

 

– In ciuda faptului ca in media suntem bombardati cu reclame pentru cele mai bune sampoane care fie scapa de matreata, fie au rolul de a intari si de a da volum parului, este important sa stiti ca schimbarea periodica a samponului este cat se poate de benefica. Mai precis, daca este folosit in mod excesiv un anumit tip de sampon, scalpul si parul vor developa o oarecare rezistenta la acel sampon iar efectul lui nu va mai fi acelasi. Asa ca este indicat ca cel putin o data la 3 saptamani sa schimbati tipul samponului folosit pentru ca parul sa se bucure si de alte efecte benefice ale altor sampoane. In acest fel este asigurata cresterea in rezistenta a firului de par si este evitata caderea parului.

 

– Poate una dintre cele mai importante regului care trebuie respectate pentru a evita caderea parului si pentru a va asigura ca acesta este rezistent este aceea de a evita sa il frecati puternic dupa spalare. Daca parul este frecat foarte puternic cu prosopul dupa spalare, sunt activate glandele sebacee ducand la ingrasarea rapida a parului si totodata este slabita si radacina, acest lucru ducand la caderea parului. Cel mai indicat este sa va tamponati capul cu un prosop moale dupa spalare pentru a evita aceste neplaceri.

 

– Ultima dar nu cea din urma regula care previne caderea parului si totodata ajuta la mentinerea rezistentei si sanatatii acestuia este cea cu privire la modul de uscare. Asadar, este indicat sa nu folositi feonul la trepte de aer foarte cald pentru a nu usca in totalitate firele de par si pentru a evita deteriorarea radacinilor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *