Search for content, post, videos

Cele mai bune metode pentru a albi unghiile ingalbenite

Unghiile ingalbenite pot ajunge in aceasta stare fie din cauza fumatului, care este principala cauza, fie pot denota o alimentatie necorespunzatoare sau prezenta unor afectiuni mai serioase.

Insa, de cele mai multe ori, unghiile se ingalbenesc din cauza obiceiurilor inestetice, precum fumatul, pe care oamenii le au.

Insa, pentru a albi unghiile ingalbenite, pot fi folosite o serie de metode usare, chiar in cinfortul propriului camin.

Cele mai bune metode pentru a albi unghiile ingalbenite – cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este aproape magic pentru albirea unghiilor ingalbenite, asa cum este si pentru albirea dintilor.

Pentru a albi unghiile ingalbenite cu bicarbonat de sodiu este de ajuns sa realizezi un amestec din apa si bicarbonat de sodiu, in parti egale. Ingredientele se amesteca pana se obtine o pasta omogena care se aplica apoi pe unghii si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Dupa care, unghiile se spala cu apa rece iar efectul este cu adevarat incredibil.

Bicarbonatul de sodiu se poate combina si cu capsuni pentru a albi unghiile ingalbenite. Astfel, se realizeaza un amestec de 5 capsuni zdrobite cu o lingura de bicarbonat de sodiu, care se aplica apoi pe unghii. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute iar apoi se spala unghiile cu apa rece. Procedeul acesta se repeta de 4 ori pe saptamana pentru efecte maxime.

Cele mai bune metode pentru a albi unghiile ingalbenite – cu suc de lamaie

Sucul de lamaie este poate cel mai bun remediu pentru albirea unghiilor ingalbenite. Procedeul este foarte simplu: intr-un bol se toarna o cana de suc de lamaie si o cana de apa, iar unghiile se inmoaie in acest amestec timp de 15 minute. Dupa aceea, coaja de la lamaie se foloseste pentru a freca unghiile si pielea din jurul lor. Dupa aceea efectiv speli unghiile cu apa calduta, acestea devenind dupa aceea albe in totalitate.

 

Cele mai bune metode pentru a albi unghiile ingalbenite – cu pasta de dinti

Pasta de dinti este si ea foarte indicata pentru albirea unghiilor. Este de ajuns sa freci unghiile cu pasta de dinti, asa cum faci si in cazul dintilor, iar apoi sa le clatesti cu apa rece. Procedeul se repeta de 5 ori pe saptamana pentru efecte maxime. Atentie insa sa nu agresati pielea din jurul unghiilor, avand in vedere ca uneori pasta de dinti este abraziva.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *