Search for content, post, videos

Cele mai bune metode de a scapa rapid de celulita

Cele mai bune metode de a scapa de celulita nu se gasesc in magazine, nu sunt foartecostisitoare si pot fi gasite in propriul camin sau in diverse modificari de comportament.

Este vorba in principiu despre alimente pe care le poti consuma, lucruri pe care le poti schimba in comportament sau diverse solutii de preparat acasa care te vor scapa de celulita.

Cele mai bune metodede a scapa rapid de celulita

– Nu mai bea bauturi dulci care nu aduc niciun beneficiu organismului si favorizeaza aparitia celulitei, din cauza continutului foarte mare de zahar. Sucurile naturale, datorita substantelor pe care le contin, fara a fi indulcite, te pot ajuta sa scapi usor de celulita avand in vedere ca au rol in a intinde peielea.

– Bea mult ceai verde care are un continut foarte mare de antioxidanti ce accelereaza metabolismul si elimina toxinele din corp. Acest lucru va ajuta mult pentru a scapa rapid de celulita.

– Mergi mult pe jos! Mersul pe jos face piciorul frumos, este una dintre cele mai vehchi zicale si chiar asa si este. Mersul pe jos ajuta la o vascularizare foarte buna a picioarelor, acest lucru fiine duna dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita.

– Consuma des pui, fasole verde si asalata verde care au aminoacizi care reduc retentia de apa don corp si ajuta sa scapi de celulita.

– Consuma des peste gras dare are in compozitie foarte multe grasimi esentiale pentru hidratarea pielii.

– Consuma mult avocado care ajuta foarte mult la arderea grasimii corporale.

– Nu in ultimul rand, foloseste zat de cafea amestecat cu o lingura de ulei de masline pe care sa il masezi pe zona afectata de celulita, cu miscari circulare. Aceasta este una dintre cele mai bune metode de a scapa rapid de celulita.

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Maria</cite>

    Se poate incerca si o cura cu suplimentul Cellinea. Ajuta la cresterea elasticitatii pielii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *