Search for content, post, videos

Cele mai bune masti de fata cu miere si ulei de masline pentru ten

Cele mai bune masti de fata cu miere si ulei de masline pentru ten sunt foarte ieftine, se realizeaza foarte usor si au efecte miraculoase asupra fetei.
Pe langa faptul ca sunt mult mai putin costisitoare decat orice alt tratament de specialitate pentru ten, mastile de fata cu ulei de masline si miere sunt incredibile din toate puncte de vedere.

Iata cateva retete din cele mai bune masti de fata cu miere si ulei de masline pentru ten:

Reteta 1:

O lingura de ulei de masline se amesteca cu o lingura de miere si cu un galbenus de ou, pana la omogenizare. Se aplica pe toata fata si se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care tenul se clateste cu apa calda.

Dupa folosirea acestei masti de fata, pielea va fi mult mai moale si mai catifelata, fara sa mai aiba impuritati.

Reteta 2:

O lingura de ulei de masline se amesteca cu o lingura de miere, un ou intrec, o lingura de lapte si una de sare de mare.

Dupa omogenizare, masca se lasa sa actioneze asupra tenului timp de 20 de minute dupa care fata se spala cu apa calda.

Aceasta masca de fata are rolul de a reduce porii si de a-i curata in profunzime, facand lesne inlaturarea punctelor negre.

Reteta 3:

O lingura de ulei de masline se amesteca cu o lingura de miere si cu doua aspirine pisate, pana la omogenizare. Amestecul se aplica pe fata si se lasa sa actionze timp de 20 de minute, dupa care tenul se spala cu apa rece si cu sapun.

Aceasta masca de fata are rolul de a vasculariza tenul si de a-l face sa nu mai arate deloc obosit, intinerindu-l.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *