Search for content, post, videos

Cele 5 loțiuni magice pentru ten

Consumerismul ne-a obișnuit să investim milioane și milioane în produse de îngrijire a tenului, doar pentru că am crezut cu adevărat în mesajul publicitar al produselor, văzut/auzit la TV, radio și online.

Creme scumpe, loțiuni care promit reducerea ridurilor in 2 săptămâni de la utilizare și câte și mai câte. De câte ori nu ați cumpărat sub impulsul publicității și ati realizat că produsele respective nu fac mare lucru pentru tenul vostru? Ba chiar mai mult, fac rău. Există însă și o altă variantă, exceptând varianta consumeristă, în care există produse ieftine, naturale și bune care fac minuni pentru ten!

Noi vă dam variantele naturiste pentru toate aceste produse, care sunt mult mai eficiente și mult mai …ieftine, după cum spuneam înainte. Avem grijă de bugetul vostru, astfel încât cu bănuții rămași să puteți face alte lucruri frumoase, cum ar fi…un abonament la sală, un bilet la concert, o întâlnire cu un specialist sau o vizită la salon.

Fără altă vorbărie introductivă, vă prezentăm cele 5 loțiuni magice, care vă transformă tenul (aproape instantaneu). Încercate de noi înainte, evident!

Continuarea aici

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *