Search for content, post, videos

Ce sa mananci ca sa furi privirea tuturor

Multi dintre noi stim ca daca vom consuma fructe si legume vom fi mai sanatosi. Este adevarat, insa un stil de viata sanatos atrage dupa sine si un alt beneficiu la care nu te-ai fi gandit vreodata: infrumusetarea.

Cercetatorii britanici au concluzionat in urma unui studiu pe studenti ca cei care mananca mai multe fructe au tenul mai deschis si mai stralucitor si sunt identificati de cei din jurul lor ca fiind mult mai atragatori fata de cei care nu consuma fructe intr-o cantitate mare.

Studiul mai arata ca persoanele care aleg consumarea fructelor si legumelor in starea lor naturala (e important sa fie si proaspete) au de asemenea un avantaj in fata celorlalti cand vine vorba de aspectul fizic.

Cercetatorii s-au bazat pe simularea a 20 de femei si barbati, pe chipul carora au creat 4 randuri de afisari. Ei i-au prezentat pe rand, de la cel mai pal pana la cel mai stralucitor, evidentiind astfel importanta consumului regulat de legume si fructe pentru un trai sanatos si ferit de evenimente nefericite.

Tot acestia au dovedit ca o persoana mai atractiva are sanse mai mari de reusita la un interviu sau in interiorul unui grup.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *