Search for content, post, videos

Ce sa faci ca sa iti creasca barba si mustata

Din ce in ce mai multi barbati poarta barba si mustata, acesta fiind un nou trend. Insa, putinni dintre ei stiu ce sa faci ca sa iti cereasca barba si mustata mai repede.

Multi barbati sunt interesati de acest lucru mai ales datorita curentului “lumbersexual” aparut recent, care promoveaza un aspect masculin cu par pe fata si cu barba bogata si deasa.

Studii recente au conchis totodata ca majoritatea femeilor considera ca parul facial al barbatilor este un simbol al masculinitatii si al virilitatii si ii considera instinctiv mult mai atragatori.

Insa, multi barbati au probleme atunci cand doresc sa isi lase barbat sau mustata, avand in vedere ca efectiv ori le cresc prea incet ori nu ii ajuta genetica.

Se pare insa ca ar fi cateva metode pentru a ajuta cresterea barbii si a mustatii.

Asadar, iata ce sa faci ca sa iti creasca barba si mustata

– Asigura-te ca ai in dieta elemente de baza care stimuleaza priductia de testosteron in corp si care stimuleza si cresterea parului. Este important sa consumi vitaminele zilnice necesare, in jur de 50 de grame din vitaminele B3, B5, B12 si doua grame de vitamina C plus 50 de miligrame de biotina. Este de ajuns sa te documentezi in privinta alimentelor care au in compozitia lor astfel de compusi.

– Odihna este din nou cat se poate de importanta, avand in vedere caparul creste mult mai repede si mai des in timpul somnului.

– Elimina pe cat poti de mult stresul, din cauza ca stresul “imbolnaveste” firul de par si il subtiaza, stopand cresterea sa.

– Incearca sa raresti sexul. Studii recente arata ca barba creste mult mai deasa si mult mai repede la barbatii care au perioade lungi in care nu fac sex. Corpul lor sectreta mult testosteron si are tendinta de a se transforma si a deveni mai “atragator” pentru sexul opus.

– Consuma foarte multe alimente proteice care la randul lor au efecte benefice asupra cantitatii de testosteron din corp si a calitatii si sanatatii parului.

CONTRAINDICATII

In ciuda faptului ca se spune ca barbieritul des ajutas la cresterea barbii si a mustatii, acest lucru este fals. Mai mult, senzibilizarea la maxim a pielii de pe fata poate duce la degradarea radacinilor firelor de par facial.

loading...
<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Ed</cite>

    Ce retard scrie articolele astea?
    Cum frate 50 de GRAME de vitamina B3?
    Sunt 3 ordine de magnitudine în plus. Nici să traduceţi corect din engleză nu ştiţi, vai steaua voastră.

  • <cite itemprop="author">HSYM</cite>

    Noua metoda sa mori in 60 de zile : consuma 50 g de vitamina B3,C…pe bune ? Ce mg nu suna interesant?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *