Search for content, post, videos

Ce sa faci in sezonul cald pentru a straluci de frumusete

Ce pot sa fac in sezonul cald pentru a straluci? La aceasta intrebare vom raspunde in cele ce urmeaza prin intermediul unui set de intrebari si raspunsuri pe care toate femeile si le pun in aceasta perioada.

1.Este o alegere proasta sa port machiajul la plaja?

Nu neaparat. Fereste-te insa de orice prea ostentativ, alege culori naturale la ochi si buze. Evita solutiile lipicioase sau cremoase, ele vor atrage razele soarelui iar machiajul va ceda in bataia sa.

2.Nu suport soarele. Ce sa fac?

Simplu, foloseste o crema antibronzare. Alegerea concetratiei acesteia ramane la latitudinea ta. Vei gasi astfel de creme in mai toate magazinele de langa plaje. Ea te va feri si de arsurile solare.

3.Cum pot sa nu transpir atat de mult? Am incercat aproape toate antiperspirantele de pe piata si totusi, degeaba!

Nicio problema. Ia antiperspirantul tau obisnuit si pune-l si noaptea. In acest fel el se va absorbi mai bine in piele, diminuand perspiratia de peste zi.

4.Glossul de pe buze poate spori sansele de arsuri la nivelul acestora?

Acoperindu-ti buzele doar cu gloss in zilele insorite, poate intr-adevar spori sansele de arsuri din cauza razelor solare. Acest efect nu este insa ca urmare a stralucirii date de gloss. Acesta in schimb da buzelor un plus de umezeaza care va actiona ca superconductor pentru razele ultra-violete ale soarelui, permitandu-le sa penetreze pielea cu o mai mare usurinta. Acesta este si principalul motiv pentru care te vei alege cu arsuri. Pentru a te proteja, tine-te departe de glossul simplu. Alege mai degraba unul color, pigmentul reprezentand un blocaj natural impotriva soarelui.

5.Vreau sa stralucesc in aceasta vara. Cum fac?

Ochii si buzele stralucitoare fac minuni pe timpul verii. Pentru pleoape poti folosi un Mac Pro Longwear Gloss iar pentru buze un Clinique Sheer Shaper.

6.Sprancenele mi se albesc pe timpul verii. Ce sa fac?

La fel ca si in cazul parului de pe cap, singura metoda de a preveni decolorarea este sa opresti razele ultraviolete in a atinge acele locuri. Acestea altereaza moleculele de culoare din firele de par, cauzand decolorarea temporara. Foloseste in acest caz un stick de protectie solara. Efectul anti UV iti va proteja culoarea iar ceara iti va mentine sprancenele la forma lor initiala. Daca si asa se vor decolora, singura solutie este sa le dai putina culoare in mod artificial.

7.Crema solara se duce intotdeauna si ma aleg cu arsuri la ochi atunci cand fac jogging. Exista vreo solutie?

Nu prea. Exista totusi doua tipuri de creme care sa te protejeze. Cele cu asa zisa formula chimica si cele cu blocaj fizic. Cele cu formula chimica vor absorbi razele solare inainte de a ajunge la piele, in vreme ce cremele fizice vor reflecta efectiv aceste raze. Sugestia noastra? Incearca intotdeauna cremele din cea de-a doua categorie.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *