Search for content, post, videos

Ce este fotoepilarea

Iata noul trend in materie de epilare. Procedura este nedureroasa si se bazeaza pe distrugerea ireversibila a foliculului pilos cu ajutorul luminii.

Undele de lumina de anumita lungime sunt absorbite de catre melanina, care se gaseste si in celulele foliculului. Drept urmare, celulele se incalzesc si se distrug definitiv, sustin specialistii.

Efectul pozitiv este inregistrat deja dupa prima procedura, insa pentru a atinge scopul dorit sedintele de fotoepilare trebuie repetate.

Pentru a beneficia de efectul dorit, persoana care apeleaza la fotoepilare trebuie sa faca 6 sau 8 sedinte, in functie de stuctura firului de par, pigmentul pielii, particularitati care tin de fiecare individ in parte.

Dupa terminarea unei sedinte de fotoepilare, sunt permise baile, dar nu cele cu apa fierbinte, deoarece derma este sensibila, iar apa fierbinte o poate agresa.

Sedintele se realizeaza la o distanta de 6 saptamani una de alta. In aceasta perioada, daca chiar trebuie indepartate firele de par care au crescut, ele vor fi eliminate cu ajutorul lamei sau cu aparatul de tuns parul. Este total contraindicata epilarea cu ceara sau alte proceduri care presupun smulgerea firului de par (epilatorul, n.r.).

Totodata, este interzisa expunerea la soare pe o perioada de 2-3 saptamani de la terminarea unei sedinte, pentru ca exista riscul aparitiei arsurilor din cauza razelor ultraviolete.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *