Search for content, post, videos

Ce culoare de par mi se potriveste in functie de culoarea ochilor

Schimbarea culorii parului este o decizie majora si nu trebuie luata la intamplare. Sunt o multime de parametri de care depinde culoarea pe care urmeaza sa o alegem.

In primul rand, trebuie sa luam in considerare nuanta tenului, trasaturile si complexitatea fetei dar si culoarea ochilor. Nu incape indoiala ca, atunci cand luati aceasta decizie de schimbare a look-ului, veti consulta in primul rand stilistul.

Acesta este cel mai in masura sa aprecieze corect ceea ce vi se potriveste cel mai bine, nuantele si tonurile care sa va puna in evidenta calitatile la maxim. Alternativ insa, puteti sa va folositi de sfaturile de mai jos:

Culoarea ochilor si parul

De obicei, culoarea parului trebuie sa fie in contrast cu cea a ochilor sau viceversa. Cele mai norocoase, care au ochii albastri, se afla in postura de a putea alege aproape orice culoare de par. Cu toate acestea, o nuanta mai inchisa, in contrast cu cea a ochilor, va oferi un plus de contrast ceea ce va accentua atat ochii cat si expresivitatea. Totodata, cele care au ochi deschisi la culoare, pot opta si pentru parul blond sau saten deschis. Acesta poate fi asortat cu suvite inchise la culoare. culoarea parului in functie de culoarea ochilor

Suvitele pot urma de asemenea linia bretonului in cazul in care ati ales o frizura cu breton. Celor care au ochi inchisi la culoare le recomandam nuante deschise pentru par. Daca tenul este prea intunecat si aceasta nuanta nu va avantajeaza, puteti opta pentru suvitele deschise la culoare, asortate cu tipul frizurii.

Paleta de culori si conexiunile directe
In afara de recomandarile cat se poate de generale de mai sus, putem face si cateva conexiuni mai complexe/diverse intre culoarea parului si a ochilor dupa cum urmeaza:
– Daca aveti ochi deschisi la culoare si tenul mai inchis, puteti folosi orice culoare de par cu conditia sa se potriveasca si cu fizionomia.

– Pentru cazul in care aveti ochi inchisi la culoare si tenul deschis puteti folosi orice culoare de par, evident in masura in care va place sau nu o anumita nuanta.
– Daca aveti ochi deschisi la culoare si tenul deschis – folositi o culoare deschisa si pentru par.
– Pentru ochi deschisi si tenul nici inchis nici deschis – puteti utiliza culori de la deschis catre mediu pentru a colora parul.

– Pentru cazul in care aveti ochi de nuante medii si tenul moderat – utilizati nuante de blond inchis sau saten deschis pentru podoaba capilara.
– Daca aveti ochi de nuante medii si tenul inchis – folositi culori inchise spre mediu pentru par.

Pentru ochi inchisi la culoare si tenul moderat – folositi culori moderate spre negru pentru par.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *