Search for content, post, videos

Ce cred cu adevarat barbatii despre fundul unei femei

Un studiu recent a conchis ca majoritatea barbatilor sunt atrasi, in prima faza, de fundul unei femei atunci cand o vad pentru prima data. Cu toate acestea, o mare parte dintre barbati declara ca primul lucru la care se uita in momentul in care cunosc o femeie este bustul acesteia.

Pentru a va indica ce trebuie sa scoateti in evidenta, in functie de cat sunteti de ..dotate, va explicam in ce fel functioneaza creierul barbatului atunci cand vede o femeie pentru prima data.

Ei bine, genetic, barbatii sunt programati sa procreeze. Instinctul le spune ca rolul lor pe Pamant este de a impregna cat mai multe femei si de a face cat mai multi copii. Asa ca, prin natura lor, barbatii cauta partenere care sa poata duce la capat o sarcina. Studiul mentionat mai sus a conchis totodata ca majoritatea barbatilor prefera femeile cu fundul mare. Motivul? Simplu: o femeie cu un posterior un pic mai evident are soldurile mai late, asa ca sansele sa duca la capat o sarcina sunt mai mari. Si tocmai din acest motiv, o femeie cu un posterior scos in evidenta are mai multe sanse sa fie curtata de multi barbati.

Atunci de ce privirea multora se pierde in decolteul unei femei? Va veti intreba. Motivul este iarasi simplu. Sanii unei femei, pe langa faptul ca simbolizeaza sursa de hrana primara pentru un nou nascut, in decolteul potrivit, sunt o ..exprimare superioara, daca vreti, a posteriorului. Ceea ce indica iar barbatului, la nivel subconstient, daca femeia respectiva are calitatile fizice pentru a deveni mama.

Asa ca doamnelor si domnisoarelor, raspunsul este simplu: pentru a fi sigure ca atrageti cat se poate de mult atentia, trebuie sa va puneti in evidenta atat sanii cat si fundul, insa nu intr-un mod vulgar. Un alt secret este acela ca barbatului ii place sa descopere. Odata ce are totul pus pe masa..isi pierde repede interesul.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *