Search for content, post, videos

Ce cred barbatii despre femeile cu breton

Iata o intrebare pe care putine dintre femei si-au ridicat-o de-a lungul vietii. Dar pentru cele care nu s-au intrebat asa ceva, o fac bloggeri de la 100redflags.com.

Potrivit sursei citate, cu alte cuvinte barbatii din spatele 100redflags.com, aproape tuturor femeilor cu breton pe care le-au cunoscut le ipsea o doaga!

Bretonul ne sugereaza ca femeia incearca sa atraga atentia asupra intelectului sau. Daca cand abordam femeile, am prefera s anu discutam despre teoriile lui Freud sau despre multiplele efecte negative ale hartuirii sexuale la locul de munca. Orice om sanatos ca cap stie ca bretonul era in voga in anii 1980, dar in prezent nu constituie cea mai buna cale de a avea parte de o partida de sex, scrie 100redflags.com.

Poate parerea barbatilor care scriu pe renumitul blog din Statele Unite ale Americii nu conteaza atat de mult in societatea romaneasca. Totusi, 100redflags.com este unul dintre cele mai citate site-uri de editiile americane ale celebrelor reviste Glamour si Cosmopolitan.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *