Search for content, post, videos

Cateva cai de a schimba rutina de infrumusetare de la vara la toamna

Este timpul pentru tranzitie. Trebuie sa treci din vara in sezonul de toamna… Asta inseamna in mod cert rujuri si creme usoare, iluminatoare, bogate in mult mai multe vitamine si sunt mai hranitoare pentru tenul si buzele tale.

Este momentul in care rujurile fuchsia si coral se transforma in visiniu, maro sau alte culori dure, reci.

In schimb, fata de anul trecut cand culorile erau axate in mod special de dur, pe culori tari si reci, anul acesta in tot ceea ce se poarta fie ca in materie de makeup sau fashion, exista o pata de culoare in tot.

Va trebui sa renuntam la culorile vesele, pline de viata, la culorile neon, puternice, in favoarea celor tari, reci, insa paleta de culori pentru toamna aceasta este destul de bogata, lucru care nu poate decat sa ne bucure.

Tranzitia depinde de la femeie la alta. Exista femei pentru care trecerea verii reprezinta o eliberare, asta pentru ca fac parte din categoria femeilor sobre si exista femei pentru care trecerea de la un sezon la altul reprezinta o lupta dificila cu ea, iar multe dintre ele pot ajunge sa sufere de depresie.

Rujurile sobre, in nuante nude, reci, vor lua locul celor de vara in nuante puternice, fuchsia, neon, corai.

Nu uita ca trecerea aceasta de la un sezon cald la unul rece reprezinta o lupta dura pentru corpul si tenul tau. Incearca sa te hidratezi cat mai mult, sa consumi fructe si legume cat mai multe si sa folosesti doar crème usoare si hranitoare pentru fata si corpul tau.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *