Search for content, post, videos

Care dintre tipurile de gene false arata cel mai natural

Daca ochii sunt oglinda sufletului atunci putem spune ca genele reprezinta rama. Si dupa cum bine stim, o rama impresionanta pune in valoare intreaga oglinda. Din acest motiv, specialistii in infrumusetare au dezvoltat tot mai multe metode de alungire a genelor.

Genele false tip banda

Extensiile tip banda sunt mai usor de aplicat dar nu arata deloc natural. in acest caz, genele false se aplica peste genele naturale, astfel incat lipiciul sa nu atinga genele naturale, deoarece poate deteriora usor genele naturale. Geana falsa trebuie sa fie pusa pe pleoapa mobila peste linia genelor naturale cat mai aproape de aceasta. Din acest motiv, a lungimii si a greutatii, nu este confortabil si are un efect fals. Acest tip de extensie este o solutie pentru o seara, doua, si nu este recomandat persoanelor cu ochi sensibil.

CITESTE SI

 

Cum sa faci genele false sa arate natural

Sfaturi pentru gene perfecte

Genele false tip manunchi

Genele false tip manunchi Aceasta metoda presupune aplicarea unor buchete mici pe genele naturale. 5-6 gene sunt prinse intre ele intr-un punct si din aceasta cauza dau discomfort. Fiindca un manunchi se lipeste de mai multe gene, purtarea acestuia nu este recomandat pe timp indelungat, deoarece la caderea lui poate trage geana naturala, o poate rupe sau deterioara. Oricum experienta arata, ca la primul contact cu apa ele cad. Efectul lor este usor fals, fata de extensiile de gene fir cu fir.

 

Genele false fir cu fir

in zilele noastre extensia de gene fir cu fir se afla in topul tendintelor de infrumusetare din Franta, Italia, SUA.

Dupa o pregatire temeinica si o curatare profunda, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv, creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapa, in acest fel se evita iritatia si reactia alergica. insa cel mai mare avantaj este ca purtarea lor nu se simte deloc.Genele false fir cu fir Extensiile de calitate buna sunt facute din material sintetic, deoarece acesta nu provoaca alergie si isi mentine forma pe tot parcursul purtarii lor (saptamani intregi in unele cazuri).

Evident, genele false fir cu fir se pot rimela, de preferinta cu un tip special de mascara recomandat chiar de stilistul care aplica genele. Aceeasi recomandare vine si in cazul demachiantului.

 

<

4 comments

 • <cite itemprop="author">Andreea Szabo Nicolae</cite>

  Gene false Velour Lashes, de cea mai buna calitate, garantate 25 de purtari, pe http://www.minklash.ro <3

 • <cite itemprop="author">Andra</cite>

  Extensii de gene fir cu fir 2D la Chic Lashes. Mai natural de atat nu am putut gasi 🙂

 • <cite itemprop="author">Alex</cite>
 • <cite itemprop="author">Mihaela</cite>

  Eu am ochi albastrii, foarte sensibili, care lacrimeaza usor, cu fotosensibilitate ridicata. Genele lungi dar subtiri si blonde par inexistente daca nu le dau cu mascara. Iar demachierea rimelului imi lasa ochii iritati si foarte rosii – inclusiv dupa dermatocosmetice. Seman cu un personaj feminin din Dracula dupa fiecare demachiere: pleoape rosii si umflate, globul ocular inflamat cu vasele de sange foarte vizibile.

  Decizia finala: extensii de gene fir cu fir, 1 D ca sa obtin un rezultat cat mai natural si sa nu pun multa presiune pe fiecare geana.

  Am citit inainte tot ce am gasit pe subiect, am cautat specialisti (mai precis maistri stilisti – care din start au cel putin 2 cursuri de specialitate pe pus extensii gene) si…mi-am luat ” inima in dinti”

  Rezultatul: natural ca si cum as fi data cu un rimel f. f. f. bun, nimeni nu a remarcat ca am gene false desi ochii mi-s frumos conturati acum, pleoapele sunt in final fara vase de sange dilatate iar ochii…ei bine am si eu globul ocular alb fara sa mai fie plin de vase de sange vizibile!

  Dimineata, mai cad cate una 1-3 gene, cand le perii – dar pana acum au cazut doar din cele puse – iti poti da seama daca ai cunostinte minime de anatomie umana ca nu sunt genele tale naturale – nu au radacina si sunt mai negre si mai groase decat cele naturale. Ochii nu ma ustura, sunt luminosi pentru ca nu mai este necesar sa-i machiez /demachiez – NU mai folosesc rimel deloc! – ceea ce ptr. mine este incredibil.

  Asa ca, dragele mele, nu ezitati sa fiti frumoase, fara sa exagerati si fara sa va indepartati de limitele naturale, folosindu-va de toate tehnologia infrumusetarii de care putem beneficia in secolul acesta! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *