Search for content, post, videos

Care sunt de fapt beneficiile peelingului

Peeling-ul  este una dintre procedurile de reintinerire a tenului care, pe masura ce trece timpul, devine tot mai populara. Acaesta metoda este relativ simpla si cu efecte imediat vizibile. Iata care sunt pasii acestei proceduri:

Periajul

Pentru acest pas, ai nevoie de o perie speciala, cu actiune de exfoliere. Este de fapt un aparat cu un mic mecanism electric si mai multe capete, in functie de tratamentul pe care vrei sa-l faci. Daca ai tenul gras, poti face mai multe sedinte de microdermabraziune pe saptamana, mai ales in zona nasului si a fruntii. Miscarile cu aparatul trebuie sa fie fine si circulare.

Peeling-ul

Dischetele pentru peeling sunt la fel de usor de folosit ca si cele pentru demachiat. Numai ca, de data aceasta, nu este vorba despre o lotiune demachianta, ci de o solutie acida cu efect de peeling. Aceasta operatiune usor de realizat necesita totusi o lectura atenta a recomandarilor de pe ambalaj, din motive de siguranta.

Discurile contin cantitatea exacta de compusi activi, ceea ce face imposibila supradozarea cu produs. Tot ce ai de facut este sa stai in fata oglinzii si sa-ti stergi fata cu discul astringent, evitand zona din jurul ochilor, precum si zona din apropierea urechilor. Dupa ce ai terminat cu exfolierea, trebuie sa folosesti un alt tip de dischete, de aceasta data, calmante. Aceasta etapa este esentiala: dischetele neutralizeaza pH-ul pielii si actioneaza ca o lotiune calmanta asupra tenului.

Hidratarea

Cremele-peeling contin o cantitate  mare de  hidroxiacizi alfa (AHA). In plus, ele ajuta la eliminarea celulelor moarte si la reinnoirea pielii, la buna hidratare si la protectia ei pe tot parcursul zilei. Vei obtine rezultate vizibile dupa o saptamana de aplicare. Crema peeling este cea mai buna alegere pentru persoanele care nu au timp sau carora nu le place sa foloseasca multe produse de ingrijire. Si este foarte buna pentru femeile cu ten sensibil.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *