Search for content, post, videos

Beneficii miraculoase ale uleiului de jojoba

Uleiul de jojoba este un ingredient care se gaseste in majoritatea produselor de ingrijire. Acesta are beneficii asupra intregului corp, iar efectele pozitive se vad inca de la primele utilizări.

Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare si hidratante, uleiul de jojoba este folosit pentru tratarea diferitelor afectiuni ale pielii si parului. Uleiul poate fi folosit pentru orice tip de piele, intrucat nu cauzeaza reactii alergie si iritaţti ale pielii.

Hidrateaza pielea

Uleiul de jojoba se absoarbe foarte repede in piele si chiar daca ai tenul uleios, acesta are rolul de a reduce excesul de sebum, prevenind astfel aparitia acneei. Poti folosi ulei de jojoba ca atare, aplicandu-l pe piele cu miscari circulare, sau ii combinatie cu lotiunea de corp pe care o folosesti zi de zi.

Demachiant natural

Un alt beneficiu al uleiului de jojoba este acela ca indeparteaza machiajul in mod eficient. Pune cateva picaturi de ulei de jojoba pe un disc demachiant din bumbac si serge-ti fata asa cum o faci in mod normal. Pe langa faptul ca indeparteaza orice urma de machiaj, uleiul de jojoba intareste genele, mentinandu-le sanatoase.

Citeste  aici alte benficii ale uleiului de jojoba.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *