Search for content, post, videos

Beneficii ale perierii sau exfolierii pielii

Chiar daca ti se pare ciudat, exfolierea pielii cu o perie uscata pare ciudata, dar merita incercata, deoarece aduce multe beneficii.

Pielea este cel mai mare organ si merita foarte multa atentie, trebuie protejata de soare si de materiale nesanatoase. Multi oameni acorda atentie fetei, picioarelor, dar uita ca si restul corpului are nevoie de ingrijire, asa ca nu trebuie neglijat acest aspect.

Perierea prin miscari circulare este unul dintre cele mai eficiente moduri de a avea grija de corpul tau, aplicand presiune de jos in sus, catre inima, incepand de la calcaie catre zona superioara a corpului.

Este recomandat ca peria sa fie tare, dar catifelata si confectionata din fibre naturale. Dupa un astfel de masaj exfoliant te simti relaxata si daca efectuezi acest periaj saptamanal vei beneficia si de urmatoarele avantaje.

Curata si exfoliaza

Prin periere se inlatura celulele moarte, iar porii nu vor mai fi astupati. Glandele sudoripare si cele care produc uleiul natural al pielii vor fi puse in miscare, deoarece au un rol vital in mentinerea elasticitatii si stralucirii pielii.

Imbunatateste circulatia

Prin periere este stimulata circulatia sangelui, un lucru esential pentru sanatatea muschilor si distribuirea uniforma a celulelor de grasime, asta inseamna ca acest proces reduce celulita.

Reduce stresul

Efectul relaxant al masajului uscat te face sa te simti minunat, acesta curata pielea si in acelasi timp elibereaza tensiunea musculara.

Este stimulat sistemul nervos

Pielea are mai multe straturi, nervi si glande care se regenereaza odata cu perierea si intinderea tesuturilor. Ba mai mult, in modul asta se stimuleaza productia de colagen si elasten care mentine aspectul ferm, sanatos si tanar al pielii tale.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *