Search for content, post, videos

Autobronzantul, alternativa de bronz rapid toamna. Cum sa procedezi

Pielea bronzata arata cu siguranta mai frumos decat pielea alba. Exista totusi o problema. Femeile din ziua de azi isi doresc o piele bronzata tot anul, de aceea tind sa exagereze cu solarul si alte metode artificiale nesanatoase.

 

Pe langa solar, mai exista o metoda simpla de bronzare rapida: bronzarea organica.

 

Acest tip de bronzare s-a demonstrat pana acum ca este sanatos si foarte eficient, lucru de necontestat. Ce se evita insa sa se spuna este faptul ca bronzarea organica este intradevar o alternativa sanatoasa de bronz rapid insa este o alternativa costisitoare, pe termen scurt, cu aceleasi riscuri ca in cazul unui autobronzant comun, cumparat din comert.

 

Autobronzantul din comert este cea mai buna alternativa de bronzare rapida pe perioada intregului an. Daca iti doresti o bronzare uniforma folosind autobronzantul, fa-ti un gomaj inainte de a aplica si ai grija ca pielea sa fie perfect curata.

 

Zonele care trebuie evitate atunci cand dorim sa aplicam un autobronzant sunt coatele si genunchi. In aceste zone pot ramane pete datorita pielii care se strange si a cutelor pe care le formeaza.

 

Cum sa gasesti un autobronzant de calitate?

 

Cred ca nu poti sti niciodata daca intradevar un autobronzant este de calitate sau nu. Ceea ce trebuie sa urmaresti cand doresti sa achizitionezi un autobronzant, sunt uleiurile si substantele naturale din compozitie si persistenta bronzului.

 

Pentru evitarea petelor ulterioare este de recomandat spalarea pe maini dupa fiecare utilizare si nesuprapunerii perioadelor de aplicare. Este de preferat sa asteptam ca bronzul aplicat anterior sa dispara de tot pana la aplicarea urmatoare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *